ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΜΑΤΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ

Ο ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΛΑΧΟΥΤΗΣ

BALARXXX

 

 

Στον αγώνα Φωστήρα Ταύρου – Άνω Μερά Μυκόνου, ορίστηκε από την ΚΕΔ της ΕΠΟ ο συμπολίτης μας διαιτητής, κάτοικος Αγίας Βαρβάρας, Γιώργος Μπαλαχούτης (κεντρική φώτο).

Ματς για την 4η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, που ξεκινά ως διοργάνωση την προσεχή Κυριακή 11 Απριλίου 2021, μετά από διακοπή 5 μηνών, εξαιτίας του κορωνοϊού.

Στις αρχές της σεζόν 2020-2021 και για την 1η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής στις 18 Οκτωβρίου 2020, ο Γιώργος Μπαλαχούτης, είχε διευθύνει τον αγώνα Μικρασιατική Χίου – Αετός Λουτρών Λέσβου 1-2.

Ο 29χρονος ρέφερι, που είναι διαιτητής της Ένωσης Πειραιά, ξεκίνησε να σφυρίζει πριν χρόνια (10) χρόνια, ενώ ως ανερχόμενο ταλέντο η ΕΠΟ, από το 2014 τον όριζε σε αγώνες πανελληνίων πρωταθλημάτων για κατηγορίες Κ20, Κ17 και Κ15.

Η πορεία του ήταν επιτυχημένη και το 2017 ο Γιώργος Μπαλαχούτης αξιολογήθηκε από την ΕΠΟ ως ρέφερι Γ΄ Εθνικής, με τους ορίζοντες ανοιχτούς για τις μεγαλύτερες κατηγορίες.

Πέρα, όμως, από το αθλητικό κομμάτι, ο Γιώργος Μπαλαχούτης έχει και σπουδαία ακαδημαϊκή καριέρα, καθώς είναι πτυχιούχος του τμήματος «Οργάνωση και Διοίκηση Δημοσίων Υπηρεσιών και Οργανισμών» του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Πελοποννήσου (με έδρα την Τρίπολη).

 

YESSNEW