ΤΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕ

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 

ARXAPEDD

 

 

Στο ευχετήριο μήνυμα της η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, χαιρετίζει την πανηγυρική εκλογή του Προέδρου της ΕΠΣΑ κ. Παναγιώτη Δημητρίου (κεντρική φώτο) στο ΔΣ της ΕΠΟ, έπειτα από την διαδικασία της 27ης Μαρτίου 2021.

Τονίζονται τα εξής:

«Το ΔΣ της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα συγχαίρει τον Πρόεδρο της ΕΠΣΑ κ. Παναγιώτη Δημητρίου για την εκλογή του στην Εκτελεστική Επιτροπή (ΕΕ) της ΕΠΟ, όπως αυτή προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας μας το Σάββατο 27 Μαρτίου 2021.

Ιδιαίτερη τιμή, για όλους εμάς στην περιφέρεια του αθηναϊκού ποδοσφαίρου και εν προκειμένω στην ΕΠΣΑ, βλέποντας επανειλημμένα να αναγνωρίζεται το έργο, ενός σπουδαίου διοικητικού παράγοντα, ο οποίος προέρχεται από τα «σπλάχνα» του ποδοσφαιρικών γειτονιών μας και έχοντας επιδείξει μια αξιοθαύμαστη διαδρομή στον χώρο μας εδώ και 45 χρόνια περίπου.

Ο κ. Παναγιώτης Δημητρίου, με την τεράστια προσφορά του, εδώ και 21 χρόνια ως Πρόεδρος, μεταμόρφωσε την ΕΠΣΑ, βάζοντας την στην κορυφή – εκεί που ανήκει – των εν Ελλάδι Ενώσεων, ενώ από το 2012, μετέχοντας στο ΔΣ ΕΠΟ, έδωσε τους δικούς του πραγματικούς και επίπονους αγώνες, για την περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου σε πάρα πολύ δύσκολους καιρούς.

Και επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, το έργο και αυτός ο αγώνας του, αναγνωρίστηκε σε συντριπτική πλειοψηφία, για μία ακόμη φορά, το περασμένο Σάββατο.

Το ΔΣ της ΑΠΕ χαιρετίζει αυτή την ανάδειξη του νέου ΔΣ της ΕΠΟ και εκφράζει ιδιαιτέρως τα συγχαρητήρια της στον κ. Δημητρίου για την εκλογή του, όπως επίσης του μεταφέρει τις θερμές ευχές όλων των μελών για δύναμη και υγεία».

 

 

AKMONSA