ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

VOPROOK

 

Κανονικά θα ανταλλάσσαμε ευχές, φιλοφρονήσεις και είθισται τέτοια περίοδο, θα επεκτείναμε την συζήτηση της πρωτοχρονιάς για μεταγραφικά θέματα.

Όμως, σήμερα,1η Ιανουαρίου 2021, μόνο για μπάλα δεν μιλήσαμε με τον Πρόεδρο της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, το νεαρό δραστήριο συμπολίτη μας κ. Κώστα Βόσσο, ο οποίος μας ανάφερε:

«Θα ήθελα εκ μέρους όλου του ΔΣ της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, να ευχηθούμε σε όλους τους κατοίκους της Αγίας Βαρβάρας, σε όλους τους φίλους του αθηναϊκού ποδοσφαίρου, σε αθλητές, προπονητές και παράγοντες, να έχουν ένα ευτυχισμένο 2021, με υγεία.

Προσωπικά, νομίζω ότι αυτό είναι ένα σκεπτικό, που όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται στο επίκεντρο της καθημερινής αναζήτησης μου. Η υγεία. Μέχρι πριν 10 μήνες, ως κοινωνία, θεωρούσαμε πολλά πράγματα ως δεδομένα, αλλά πλέον η πανδημία άλλαξε άρδην την καθημερινότητα, όχι μόνο σε μας, αλλά σε όλο τον πλανήτη. Επιτρέψτε μου, αισιόδοξος παραμένω, και εν έτει 2021, εκεί που έχει φτάσει η επιστήμη, σίγουρα θα βγούμε νικητές και αργά ή, γρήγορα όλα θα στρώσουν.

Απλώς χρειάζεται λίγο ακόμη υπομονή και θα ξαναβάλουμε τα πράγματα σε σειρά. Ακόμη και αυτό που λέγεται ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Το οποίο, ουσιαστικά, μπήκε σε δεύτερη μοίρα. Αναγνωρίζω την αγωνία και την προσμονή όλων των συμμετεχόντων, αθλούμενων ή, μη, να επιστρέψουν στα γήπεδα, αλλά αυτό θα γίνει, κατά την προσωπική μου εκτίμηση, όταν πρέπει. Και σίγουρα η έλευση του εμβολίου, είναι η αρχή για να μπούμε σε σειρά. Απλώς χρειάζεται υπομονή.

Όλο αυτό το διάστημα, χωρίς να κρίνω όλους αυτούς που το έκαναν, καλώς το έκαναν, έχουν το δικαίωμα, εγώ ως νέος παράγοντας, αλλά και ως άνθρωπος, δεν μπήκα σε καμία διαδικασία, ήταν επιλογή μου, για να δημοσιοποιήσω ή, να εκφράσω την σκέψη μου σχετικά με το πότε και το αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα ή, πότε θα αρχίσουν οι προπονήσεις.

Ως ομάδα σε συνεργασία με τον προπονητή μας κ. Νίκο Κουνάδη, ως ΔΣ, αλλά και προσωπικά, έχουμε κάνει σχέδια επί χάρτου για την επόμενη μέρα.

Προτίμησα, όμως, βλέποντας πως έχει η καθημερινή κατάσταση στην πατρίδα μου, στην καθημερινή ζωή του κάθε ανθρώπου, αλλά και όταν ακόμα κάθε μέρα, υπάρχει ημερήσια ενημέρωση για τον αριθμό των νεκρών στην Ελλάδα και εκατοντάδες άλλοι συμπατριώτες μου να δίνουν μάχη στις ΜΕΘ, να μην αναλωθώ σε ποδοσφαιρικές δηλώσεις.

Ως νέος άνθρωπος, περιμένω και εγώ να αλλάξει η κατάσταση και να επανέλθει η κανονικότητα μας. Λίγο υπομονή και όλα θα γίνουν. Θα βρεθούμε όλοι μαζί ξανά, και θα παίξουμε καλή μπάλα…

Εύχομαι σε όλες και όλους υγεία πάνω από όλα. Καλή σας Χρονιά».

 

 

VOSSMAKET