ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ…

 

ΠΡΙΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ!

 

AGGL

 

 

 

«Εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ…» λέει το σύνθημα και τι να πρωτοθυμηθούμε για τον μεγαλύτερο… Πρεσβευτή του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον Παναθηναϊκό!

 

Ακριβώς πριν 20 χρόνια (παρά 3 μέρες δηλαδή), στις 21 Νοεμβρίου 2000, ο Παναθηναϊκός για τους ομίλους της Τσάμπιονς Λιγκ, έπαιξε με την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ στο Ολντ Τράφορντ, στην έδρα της Αγγλικής ομάδας, και παρά την εκπληκτική του εμφάνιση,… ο θεός κοιμήθηκε, και τελικά οι «τριφυλλοφόροι» ηττήθηκαν με 3-1. Τουλάχιστον είναι από τις ήττες, που φεύγεις με χαμόγελο από το γήπεδο…

 

Χιλιάδες φίλοι του Παναθηναϊκού, βρέθηκαν εκείνο το βροχερό – στην Αγγλία - βράδυ, στο Ολντ Τράφορντ, στήνοντας μεγάλο… πανηγύρι στις εξέδρες, όπου η… ταπεινή Αγία Βαρβάρα, είχε την δική της εκπροσώπηση. Με δύο Παναθηναϊκούς και έναν Παοκτζή!

 

Ο λόγος, για τους Θεόδωρο Γουρνά (αριστερά στην κεντρική φώτο), Γιώργο Καλαντζή (μεσαία φώτο) και τον οπαδό του ΠΑΟΚ Ανδρέα Αραμπατζή (δεξιά στην κεντρική φώτο).

 

Γουρνάς και Αραμπατζής αναχώρησαν από την Αγία Βαρβάρα – πέταξαν από το αεροδρόμιο του Ελληνικού (χωρίς διαβατήρια, αλλά μόνο με ταυτότητες, στα ευρωπαϊκά ανοιχτά σύνορα) για Λονδίνο / μέσω Ρώμης – και εκεί βρήκαν τον συμπολίτη μας Γιώργο Καλαντζή, ο οποίος σπούδαζε σε Πανεπιστήμιο της Αγγλικής πρωτεύουσας.

 

Μετά από 20 χρόνια,… ανασύραμε φώτο από εκείνο το ποδοσφαιρικό ταξίδι και σας τις παραθέτουμε, έτσι για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι, που έχει πατήσει ο Παναθηναϊκός.

 

MAMOK

 

 

pao1

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Γουρνάς και Αραμπατζής στον δρόμο από το Λονδίνο για το Μάντσεστερ

 

pao2

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ζωόφιλος… από κούνια ο Γουρνάς – έξω από το Ολντ Τράφορντ.

 

pao3

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Στο αεροδρόμιο της Ρώμης

 

pao4

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Εnglish breakfast, στην κυριολεξία, για τον Ανδρέα Αραμπατζή

 

pao5

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Γουρνάς και Αραμπατζής στις εξέδρες του Ολντ Τράφορντ

 

pao6

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Καλαντζής και Αραμπατζής έξω από το Ολντ Τράφορντ

 

pao7

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Στον σταθμό  – …όχι του Μονάχου – του Λονδίνου

 

pao8

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: … Ευρωπαίος και κοσμοπολίτης από τότε ο Ανδρέας Αραμπατζής

 

pao8d

 

 

 

pao9

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο Γιώργος Καραγκούνης πανηγυρίζει το γκολ της ισοφάρισης στο «Θέατρο των Ονείρων»!


 

MAMOK