ΒΑΡΙΑ… ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕ

ΑΠΟ ΤΗΝ TRUCK MASTERS (Ι. ΔΗΜΟΣ – Δ. ΠΑΠΠΑΣ)!

ARXVOSMER

 

Μπορεί να είμαστε σε… εγχώρια αναστολή πολλών λειτουργιών λόγω της πανδημίας, και ειδικά στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα έχουν κατεβάσει… διακόπτες!
Ακόμη και στα δύσκολα, επειδή ο ιστορικός σύλλογος της Αγίας Βαρβάρας - που για την σεζόν 2020-2021 λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ – παραμένει ένας… ζωντανός οργανισμός και «απεχθάνεται» την ακινησία, το επικοινωνιακό – εμπορικό τμήμα του σωματείου παραμένει ενεργό με μπροστάρη τον Πρόεδρο κ. Κώστα Βόσσο.
Η ομάδα της πόλης μας, έστω και σε αυτούς τους, ομολογουμένως, δύσκολους καιρούς, διατηρεί ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας και συνεννόησης με επαγγελματίες, επιχειρηματίες και φίλους του συλλόγου, «χτίζοντας» δίκτυο αλληλεγγύης, υποστήριξης και αμοιβαίας συνεργασίας.
Σε αυτό το πλαίσιο, η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, με προσωπικές ενέργειες του κ. Κώστα Βόσσου, ανακοίνωσε – πρόσθεσε έναν ακόμη σύμμαχο, που στηρίζει την ομάδα στο πολυποίκιλο κοινωνικό έργο της.
Μια εταιρεία,… Βαρέου εκτοπίσματος (και από τις κορυφαίες στο είδος της σε πανελλαδική κλίμακα), που κυριολεκτικά ασχολείται, με βαριά οχήματα (φορτηγά), η TRUCK MASTERS των κ.κ. Ιωάννη Δήμου, Δημήτρη Παππά, αποτελεί το νέο… μεγάλο συμπαίκτη – χορηγό της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.
Πολλά χρόνια στενοί συνεργάτες, οι εταιρείες VOSSOSBROS και ΒΙΟΠΛΑΚΟ του Προέδρου της ΑΠΕ κ. Κώστα Βόσσου με την επιχείρηση TRUCK MASTERS των κ.κ. Ιωάννη Δήμου, Δημήτρη Παππά, έχουν δημιουργήσει μια σχέσης εμπιστοσύνης, πέρα από το αμιγώς επαγγελματικό κομμάτι.
Το πλέγμα αυτό συνεργασίας διευρύνθηκε πλέον με την στήριξη από την TRUCK MASTERS στην ομάδα της Αγίας Βαρβάρας, καθώς στο ευγενές αίτημα του Προέδρου της ΑΠΕ κ. Κώστα Βόσσου για στήριξη του σωματείου από τους κ.κ. Δήμο, Παππά, και οι δύο που είναι αγνοί φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ανταποκρίθηκαν άμεσα και με ιδιαίτερη χαρά.
Με προσωπική δήλωση του, εκ μέρους του ΔΣ της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ο Πρόεδρος κ. Κώστας Βόσσος, τόνισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κ.κ. Γιάννη Δήμο, Δημήτρη Παππά, οι οποίοι σε αυτή την δύσκολη περίοδο, δεν αρνήθηκαν, αλλά αντίθετα, με πολύ χαρά δέχθηκαν να στηρίξουν χορηγικά την ομάδα μας. Δύο αναγνωρισμένοι και κορυφαίοι επαγγελματίες στον τομέα τους, έδειξαν με τον τρόπο τους, ότι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός και δει οι τοπικές κοινωνίες, πρέπει να ενισχύονται. Αρκούντως υποδειγματικό το μήνυμα που περνούν στον χώρο του επιχειρείν. Τους ευχαριστώ δημοσίως για την στήριξη προς την ομάδα μας την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα».
Στην κεντρική φώτο, αριστερά ο Πρόεδρος της ΑΠΕ κ. Κώστας Βόσσος και δεξιά, ο εκ των ιδιοκτητών της TRUCKMASTERS, κ. Γιάννης Δήμος / Ακολουθεί το προφίλ της εταιρείας TRUCK MASTERS

 

 

ESOTRUCK

 


ΜΕ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1992

 

 

 

Η TRUCK MASTERS (Ι. ΔΗΜΟΣ – Δ. ΠΑΠΠΑΣ)

 


ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΕ ΦΟΡΤΗΓΑ MERCEDES & MAN

 


H εταιρεία TRUCK MASTERS (Ι. ΔΗΜΟΣ – Δ. ΠΑΠΠΑΣ) από το 1992 αποτελεί ένα έμπειρο συνεργείο στην επισκευή φορτηγών. Εδρεύει στον Ασπρόπυργο, στην «θέση Μαύρη Ώρα», στην γνώριμη για τους αυτοκινητιστές «πλατεία» με τα συνεργεία, δίπλα στην Λεωφόρο ΝΑΤΟ.
Στο συγκεκριμένο εξειδικευμένο συνεργείο για φορτηγά MERCEDES & MAN οι ιδιοκτήτες του Γιάννης Δήμος και Δημήτρης Παππάς έχουν στην πλάτη τους πολλά χρόνια στο σέρβις των φορτηγών, και δικαίως η εταιρεία τους θεωρείται από τις πιο καταξιωμένες στον χώρο τους.
Το πελατολόγιο τους… γεωμετρικά ανερχόμενο, καθώς αναγνωρίζεται στην TRUCK MASTERS η αξιοπιστία στην παροχή υπηρεσιών, όλα αυτά τα χρόνια. Η εταιρεία είναι ανοιχτή όλη την εβδομάδα, ακόμη και Σάββατο, ημέρα, που εξυπηρετεί τους αυτοκινητιστές για την διεκπεραίωση των εργασιών στο όχημα τους.
Το εξειδικευμένο προσωπικό και η εμπειρία τους αποτελεί το ατού της TRUCK MASTERS για την επισκευή των πιο απαιτητικών βλαβών, αλλά και την πλήρη συντήρηση του επαγγελματικού οχήματος.


TRUCK MASTERS (Ι. ΔΗΜΟΣ – Δ. ΠΑΠΠΑΣ): Θέση Μαύρη Ώρα, Λεωφ. ΝΑΤΟ, Ασπρόπυργος


GPS: 38.064687032289, 23.628378510475


Τηλέφωνο: 210 5579078 - 6972 488248 / FAX: 210 5570571 / E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

ESOTRUCK