…ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ

Η ΞΕΝΙΑ ΜΑΤΣΙΑ

MATSARX

 

Μπορεί στο σπίτι της να υποστηρίζουν παραδοσιακά από το πρωί έως το βράδυ την ομάδα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, αλλά και η επιχείρηση της, το ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ «ΞΕΝΙΑ ΜΑΤΣΙΑ» που διατηρεί στο Χαϊδάρι, …δεν πάει πίσω, καθώς είναι μόνιμος και ισχυρός υποστηρικτής του συλλόγου της Αγίας Βαρβάρας.

Ο λόγος για την διακεκριμένη συμπολίτισσα μας, Φαρμακοποιό, κ. Πολυξένη (Ξένια) Μάτσια, η οποία είναι σύζυγος του Τάκη Γιαννόπουλου, αυτής της εμβληματικής μορφής της ΑΠΕ, αλλά και μητέρα του παίκτη της «Αγίας», Δημήτρη Γιαννόπουλου.

Και επειδή, όπως αποδεικνύεται, από τα παραπάνω, στο σπίτι… ζουν και αναπνέουν για την Αγία Ελεούσα, κάτι διαφορετικό δεν θα μπορούσε να γίνει και με την επιχείρηση - ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ της κ. Μάτσια, στο Χαϊδάρι, μιας και η συμπολίτισσα μας, εδώ και πολλά χρόνια, στηρίζει παντοιοτρόπως την ομάδα της πόλης μας, μια στήριξη που συνεχίζεται κανονικά και την φετινή σεζόν 2020-2021.

Η κ. Ξένια Μάτσια, συμπολίτισσα μας, είναι άνθρωπος του αθλητισμού, καθώς υπήρξε παίκτρια της σπουδαίας γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Άρτεμις Κορυδαλλού με συμμετοχές σε διοργανώσεις εθνικών κατηγοριών.

Επιτυχημένη σε ότι και αν καταπιάνεται, από το 1990 διατηρεί το φαρμακείο της στο κεντρικό Χαϊδάρι, επί της οδού Θερμοπυλών 60 (λίγα μέτρα από την πολυσύχναστη Στρ. Καραϊσκάκη), ένα φαρμακείο, από τα πιο σύγχρονα και ξεχωριστά των δυτικών προαστίων.

Για τα φάρμακα μας (υγεία να’ χουμε βέβαια), για καλλυντικά, για προϊόντα περιποίησης, για βρεφικά, για βιταμίνες και συμπληρώματα, για ιατροτεχνολογικά προϊόντα, για ορθοπαιδικά βοηθήματα, για τα περίφημα προϊόντα της ΜΕΛΕΝΙΑΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ, για φαρμακευτική καθοδήγηση περί αγωγών, για οποιαδήποτε συμβουλή ή, απορία, η κ. Ξένια Μάτσια και οι συνεργάτες της είναι στην διάθεση όλων, δίνοντας, επιστημονικά, λύσεις.

Έτσι είναι, άμα είσαι Αγία Ελεούσα, ξεχωρίζεις και είσαι ο καλύτερος, όπως το φαρμακείο της κ. Ξένιας Μάτσια, που ενισχύει και την ομάδα μας!

 

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΞΕΝΙΑ ΜΑΤΣΙΑ: Θερμοπυλών 60 Χαϊδάρι – τηλ.: 210 5984393

 

ARXMATS

 

 

farm1

 

farm2

 

farm3

 

farm5

 

 

ARXMATS