ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ (ΠΙΠΙΝΙΑ) ΤΗΣ ΑΠΕ

ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ…!!!

PIPINARX

 

Οι παλαίμαχοι της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα (εμείς στην Αγία Βαρβάρα τους προσφωνούμε… Πιπίνια), επιστρέφουν δυναμικά, έπειτα από το… σύνθημα, που έδωσε μέσω FB ο… αστραφτερός Τάκης Γιαννόπουλος και για την σεζόν 2020-2021 μπαίνουν σε… νέες περιπέτειες!

Με την επιστροφή της ανδρικής ομάδας στα Ριμινίτικα, σειρά παίρνει και η ομάδα παλαίμαχων της ΑΠΕ, καθώς φέτος θα διοργανωθεί αντίστοιχο ποδοσφαιρικό τουρνουά, αφιερωμένο στη μνήμη του Κώστα Τραγκουμανίδη.

Στο… κατατοπιστικό μήνυμα του στο FB, ο Τάκης Γιαννόπουλος, ανέφερε τα εξής:

«ΠΙΠΙΝΑΚΙΑ... έφτασε η ώρα!!! Αρκετά σκουριάσαμε. Εκτός του ότι μου λείψατε τσογ...@@@νια, πρέπει και να ξεφύγουμε λίγο από τη μιζέρια του κορονοιού. Γι΄ αυτό η ΕΛΕΟΥΣΑ μας, διοργανώνει ένα Τουρνουά το οποίο θα διεξαχθεί εξ΄ ολοκλήρου στο γήπεδο μας στα Ριμινίτικα, με αφορμή την επάνοδο μας στην φυσική μας έδρα! Θα συμμετάσχουν όποιοι φορείς επιθυμούν, είτε Παλαίμαχοι, είτε εταιρείες..., είτε σύλλογοι..., ευελπιστούμε να φθάσουμε τις 8 ομάδες και ήδη το ενδιαφέρον είναι έντονο! Οι αγώνες θα γίνονται από ΤΡΤΗ έως και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, από τις 21.30 - 23.00. Η Κάθε ομάδα θα αγωνίζεται μια φορά την εβδομάδα και το Τουρνουά θα ονομάζεται, «ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΑΓΚΟΥΜΑΝΙΔΗΣ»!! Υ.Γ.: Περιμένω ενημέρωση, για το ποιοι μπορούν ή, δεν μπορούν... και όποιοι... ΔΕΝ μπορούν, θα περάσουν από την Ιερά εξέταση και... στην γνωστή στάση!! Φιλάκιααααα…».

 

lixoudD