… «ΣΑΡΞ ΕΚ ΣΑΡΚΟΣ» Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

ARXROUSS

 

Τεράστια και φωτεινή η παραγοντική διαδρομή και η ανιδιοτελής προσφορά του κ. Γιάννη Ρούσσου στο Αθηναϊκό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, εδώ και πολλά χρόνια.

Μεγαλωμένος σε μια οικογένεια, όπου η παράδοση είναι ταυτισμένη με το ποδόσφαιρο, ο Γιάννης Ρούσσος, «Σαρξ εκ σαρκός» της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, συμμετείχε για πάρα πολλά έτη στις διοικήσεις του ιστορικού σωματείου της Αγίας Βαρβάρας, έργο που έχει αναγνωριστεί από όλους, με σημείο αναφοράς την αντικειμενική αντίληψη του, που έχει να κάνει με το τοπικό αθηναϊκό ποδόσφαιρο.

Η ξεχωριστή αυτή προσφορά του οδήγησε στην φυσιολογική εξέλιξη για παραπάνω… σκαλοπάτια, που έχουν να κάνουν με την αναβάθμιση του επιπέδου του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου, καθώς ο κ. Γιάννης Ρούσσος, εδώ και αρκετά έτη είναι θεσμικός παράγοντας, ως εκλεγμένο μέλος των διοικήσεων της ΕΠΣΑ υπό την Προεδρία του κ. Παναγιώτη Δημητρίου.

Ο συμπολίτης μας, κ. Γιάννης Ρούσσος, που είναι Ειδικός Γραμματέας της ΕΠΣΑ (όπως επίσης μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων & Κυπέλλου, αλλά και της Επιτροπής Μικτής Παίδων), δεν ξεχνά, όμως, ποτέ, να παρακολουθεί τα δρώμενα στην αγαπημένη του Αγία Ελεούσα και να συμβάλλει με κάθε τρόπο σε ζητήματα και υποθέσεις που ανακύπτουν, όπου η εμπειρία του και οι αθλητικές γνώσεις του είναι απαραίτητες.

Και σε αυτή την προκειμένη χρονική περίοδο, με την ανάληψη της Προεδρίας από το νεαρό παράγοντα κ. Κώστα Βόσσο, ο κ. Γιάννης Ρούσσος βρέθηκε – όπως πάντα – στο πλευρό του νέου ΔΣ, ενώ στην υπόθεση της πρόσφατης απόκτησης της Αθλητικής Αναγνώρισης του συλλόγου από την ΓΓΑ, ο εν λόγω συμπολίτης μας έπαιξε καίριο και καθοριστικό ρόλο.

 

MAMOK