LEADER ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΠΟΓΟΡΔΟΥ

ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

LEADERARX

 

Μπορεί το… καμάρι της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα για τους «σκληροπυρηνικούς» φίλους της να είναι το ανδρικό τμήμα, που λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ, αλλά το ποδόσφαιρο τα τελευταία έτη, παγκοσμίως, έχει αλλάξει κατεύθυνση και έχει γυρίσει την… πυραμίδα ανάποδα.

Όλα, και μάλλον σωστά, ξεκινούν από την βάση. Από την βάση της πυραμίδας. Και η βάση της «Πυραμίδας» στο ποδόσφαιρο είναι οι ακαδημίες και οι υποδομές, οι μικρές ηλικίες, εκεί που τα μικρά παιδιά, αντιλαμβάνονται ως παιχνίδι το ποδόσφαιρο. Γιατί πάνω από όλα ένα παιχνίδι είναι.

Ειδικά, λοιπόν, τώρα που η ΑΠΕ επέστρεψε ολοκληρωτικά στην έδρα της στα Ριμινίτικα, ο «κυανόλευκος» ιστορικός σύλλογος της πόλης μας, ρίχνει το βάρος στις υποδομές και τις μικρές ηλικίες. Όχι γιατί το απαιτεί η παγκόσμια νόρμα του ποδοσφαίρου, αλλά γιατί εκεί είναι το παιχνίδι. Γιατί εκεί βρίσκεται η χαρά. Γιατί εκεί μπορείς να αναζωογονήσεις τη νεολαία της πόλης, να την φέρεις κοντά, στο μεγαλύτερο παγκόσμιο κοινωνικό γεγονός, που ονομάζεται ποδόσφαιρο.

Ένα διακύβευμα, όμως, που δεν αφορά αποκλειστικά μόνο έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο, όπως η ΑΠΕ, αλλά και ένα ευρύτερο κύκλο εντός Αγίας Βαρβάρας, έναν κύκλο, που πιστεύει ότι στηρίζοντας την κοινωνική αθλητική δράση, όπως είναι η ακαδημία ποδοσφαίρου της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ωφελημένη είναι η ίδια η τοπική κοινωνία και τα μικρά παιδιά της πόλης μας.

Προς αυτή την κατεύθυνση, και αποδεικνύοντας ότι οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε τοπικό επίπεδο, πρέπει πρώτα από όλα να είναι αλληλέγγυες προς την κοινωνία και να την στηρίζουν έμπρακτα, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών “LEADER” της κ. Ελευθερίας Μπογόρδου, συμβάλλει στον ιστορικό αθλητικό ποδοσφαιρικό θεσμό της πόλης μας της Αγίας Βαρβάρας, που λέγεται ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, και γίνεται ισχυρός υποστηρικτής των ακαδημιών της, σε αυτή την νέα εποχή.

Άκρως παιδαγωγικό το καθήκον της κ. Ελευθερίας Μπογόρδου και του Κέντρου Ξένων Γλωσσών “LEADER” όσο αφορά την εκπαίδευση και εκμάθηση προς τις νέες γενιές, και πάνω σε αυτό το πλαίσιο, αντιλαμβανόμενη το «παιδαγωγικό ποδοσφαιρικό» καθήκον της ΑΠΕ για τις νέες ηλικίες, η εν λόγω Παιδαγωγός, μέσω της επιχείρησης της, στέκεται στο πλευρό του σωματείου και συμμετέχει στο χορηγικό πρόγραμμα των ακαδημιών.

Πριν λίγες μέρες, η κ. Μπογόρδου υποδέχθηκε στα γραφεία του Εκπαιδευτικού της ομίλου στην Αγία Βαρβάρα, τον Πρόεδρο της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, κ. Κώστα Βόσσο, όπου παρέδωσε έναν μεγάλο αριθμό αθλητικών σακιδίων ιματισμού, για τα παιδιά των ακαδημιών του συλλόγου.

Μία ακόμη σπουδαία ενέργεια προς την ομάδα της πόλης μας, η οποία σε αυτή την σύγχρονη εποχή, αποδεικνύει ότι διατηρεί ισχυρούς δεσμούς συνεργασίας και υποστήριξης με τον επαγγελματικό και επιχειρηματικό χώρο της Αγίας Βαρβάρας, με κοινό όραμα η τοπική νεολαία να βρει τις σωστές διεξόδους, όπως ο αθλητισμός, στο διάβα της για την επόμενη μέρα!

 

MAKLEADER

 

 

 

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ LEADER

 

 

Το Σχολείο «LEADER» ιδρύθηκε το 2002 και από το 2009 βρίσκεται σε ένα υπερσύγχρονο ασφαλές κτίριο στην οδό Ελ. Βενιζέλου 25, στον Κεντρικό Δρόμο της Αγίας Βαρβάρας και σε απόσταση μόλις 5 λεπτών από τους σταθμούς μετρό Αγ. Μαρίνας και Αγ. Βαρβάρας. Ο χώρος είναι φιλικός και φιλόξενος, με φωτεινές αίθουσες εξοπλισμένες με σύγχρονους υπολογιστές, βιντεοπροβολείς (video projectors) για χρήση διαδραστικού πίνακα (interactive whiteboard) και ασφαλή πρόσβαση στο Internet.

Με αφοσίωση στη Γνώση και την Αγάπη για τα παιδιά, το Leader έχει εκπαιδεύσει και εμπνεύσει χιλιάδες μαθητές. Με διαρκή Έρευνα και Επιμόρφωση στον τομέα της εκπαίδευσης, της ψυχολογίας και της τεχνολογίας στην τάξη, Το Σχολείο «LEADER» είναι υπερήφανο για το επίπεδο διδασκαλίας που παρέχει στους μαθητές του!

Στόχος του είναι να αγαπήσουν τα παιδιά την γλώσσα που μαθαίνουν και να ξεκινήσουν το ταξίδι τους ως μαθητές του Κόσμου στο εξαιρετικό LEADER της Αγίας Βαρβάρας!

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΝΩΣΣΩΝ – LEADER / Ελ. Μπογόρδου: Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 25, Αγ. Βαρβάρα / τηλ.: 210 5610999

 

 

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΠΟΓΟΡΔΟΥ

 

LEADESOT

 

 

Η κ. Ελευθερία Μπογόρδου είναι η δημιουργός του Leader. Είναι κάτοχος πτυχίου Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, καθώς και Ψυχολογίας, Greenwich University, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία (MSc).

Είναι NLP Practitioner με εξειδίκευση στην εκπαίδευση και τους διαφορετικούς μαθησιακούς τύπους μαθητών.

Πιστεύει ότι κάθε μαθητής έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί, όταν του δίνονται οι κατάλληλες ευκαιρίες μάθησης με συγκεκριμένη εκπαιδευτική καθοδήγηση.

Έχει παρευρεθεί σε πολυάριθμα σεμινάρια και συνέδρια παιδαγωγικής, ψυχολογίας και τεχνολογίας στην εκπαίδευση.

 

 

MAKLEADER