ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΙΣΑΡΗΣ

ΚΑΙ «Ουζερί ο ΝΙΚΟΣ»

 

ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕ

ARXKAISOK

 

Μπορεί να έχει θεσμικό – παραγοντικό ρόλο στο ΔΣ της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ο εκ των Αντιπροέδρων της, κ. Γρηγόρης Καίσαρης (κεντρική φώτο), αλλά ο γνωστός συμπολίτης μας και επιτυχημένος επιχειρηματίας – ιδιοκτήτης του περίφημου και ιστορικού Ουζερί «Ο ΝΙΚΟΣ» (από το 1984 στην Αγία Βαρβάρα) – δεν μένει μόνο στα λόγια και αποδεικνύει την στήριξη του προς τον σύλλογο με κάθε τρόπο.

Από τους αγνούς φίλους του αθλητισμού και ειδικότερα της ομάδας μας, της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ο κ. Γρηγόρης Καίσαρης στηρίζει ενεργά, τόσο ο ίδιος, όσο και μέσω της επιχείρησης του, κάθε τι αφορά το «κυανόλευκο» σωματείο, καθώς θεωρεί ότι με αυτόν τον τρόπο ενεργοποιείται και η νεολαία και η πόλη της Αγίας Βαρβάρας.

Παράλληλα η επιχείρηση, Ουζερί «Ο ΝΙΚΟΣ» είναι από τους πιο ισχυρούς υποστηρικτές του επικοινωνιακού προγράμματος της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.

Ο Γρηγόρης Καίσαρης, γέννημα – θρέμμα της πόλης μας, με πίστη αλλά και όραμα για το μέλλον, συνεχίζει με σεβασμό την λειτουργία του περίφημου καταστήματος Ουζερί «Ο ΝΙΚΟΣ», που από το 1984, έχει γράψει και γράφει την δική του μεγαλειώδη ιστορία στον χώρο της εστίασης.

 

 

KAISNEW20

 

 

OUZD1

 

OUZD3

 

OUZD5

 

ouzd7

 

KAISNEW20