ΤΟ  ΔΣ… ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ, Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

ΚΑΙ Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ!

APEVINIANI

 

 

…Κεντροαριστεροί οι οιωνοί για την αυριανή μέρα, Πέμπτη, όσο αφορά την ροή γεγονότων στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα και μόνο τυχαία δεν τα λες… τα σημάδια!

Οι συνεδριάσεις του ΔΣ του σωματείου, μέχρι πρότινος γινόντουσαν στα γραφεία του συλλόγου στην συμβολή των οδών Σερίφου και Γούναρη στην Αγία Βαρβάρα, αλλά αύριο Πέμπτη θα γίνει στο… βουνό της πόλης μας, στα Ριμινίτικα, στο γήπεδο της ομάδας.

Όπως παλιά, ήταν η «Κυβέρνηση του Βουνού» (ΠΕΕΑ – Βίνιανη Ευρυτανίας, Μάρτιος 1944 /… να θυμόμαστε κάτι και από την ιστορία), έτσι κάλλιστα, θα έχουμε πλέον και την «Διοίκηση του Βουνού» της ΑΠΕ…

Όσο αφορά την ημερομηνία τέλεσης της συνεδρίασης της «Διοίκησης του Βουνού», ε, και αυτό τυχαίο;

Ορίστηκε η Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020…

Αν δεν σας θυμίζει κάτι, να σας ενημερώσουμε ότι συμπληρώνονται 46 ακριβώς χρόνια από την ίδρυση του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος (ΠΑ.ΣΟ.Κ) από τον Ανδρέα Παπανδρέου… οπότε μην εκπλαγείτε αν δείτε κάποιους να έχουν σημαίες του ΠΑΣΟΚ – σε μια πόλη, όπως η Αγία Βαρβάρα, όπου το πάλαι ποτέ κραταιό κόμμα βάραγε… πάνω από 60% - στην συνεδρίαση της «Διοίκησης του Βουνού» της ΑΠΕ…!!!

Και μετά τους… κεντροαριστερούς οιωνούς, που σας… αραδιάσαμε παραπάνω, έτσι για να ευθυμήσουμε, δηλαδή, μέρες που είναι, ας έρθουμε και στην ουσία της είδησης, όπου αύριο, το απόγευμα (στις 7), της Πέμπτης 3 Σεπτεμβρίου 2020, στο γήπεδο Ριμινίτικα της Αγίας Βαρβάρας, στην έδρα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ορίστηκε η συνεδρίαση των μελών του ΔΣ της ομάδας, υπό την Προεδρία του κ. Κώστα Βόσσου.

Υ.Γ.: Βαθιά μέσα τους (ψυχή βαθιά… άλλος κεντροαριστερός οιωνός) η πλειοψηφία των μελών του ΔΣ της ΑΠΕ, ΠΑΣΟΚ λένε (θυμούνται) και κλαίνε…

Μάλιστα ένας εκ των παραγόντων του ΔΣ, είναι βαπτιστήρι του πρώην Υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου… Βαθύ ΠΑΣΟΚ!

(Κεντρική φώτο, πολύς κόσμος σε παλαιές εποχές – ΠΑΣΟΚ – στα Ριμινίτικα)!

 

 

YESSNEW