ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΓΝΩΡΙΜΟΣ «ΧΤΙΖΕΙ»

ΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

KOUNARXX

 

 

Το απόγευμα (στις 6) της Δευτέρας 3 Αυγούστου 2020 στο γήπεδο Ριμινίτικα είναι προγραμματισμένο το πρώτο ραντεβού της αγωνιστικής σεζόν 2020-2021, για την ιστορική ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, που επιστρέφει στην Α΄ ΕΠΣΑ μετά από τρία (3) χρόνια παρουσίας στην Β΄ κατηγορία της Αθήνας.

Σε αυτό το νέο ξεκίνημα, η διοίκηση της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα υπό την Προεδρία του Κώστα Βόσσου, παρέδωσε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας στο Νίκο Κουνάδη, έναν φιλόδοξο προπονητή, που διακρίνεται για την εργατικότητα του.

Μόνος άγνωστος δεν είναι ο Νίκος Κουνάδης, σε ότι αφορά… την σχέση του με τη ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, καθώς έχει γνωρίσει την ομάδα της πόλης μας όταν ήταν στα… ντουζένια της.

Μάλιστα, και το αναφέρουμε για ιστορικούς λόγους, ο Νίκος Κουνάδης, υπήρξε αντίπαλος της ΑΠΕ, σε μία κορυφαία στιγμή του «κυανόλευκου» συλλόγου της Αγίας Βαρβάρας πριν 24 χρόνια, καθώς ως παίκτης του Καματερού, είχε αντιμετωπίσει την Αγία Ελεούσα στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΑ, όταν στις 6 Μαρτίου 1996, η «Αγία» στο γήπεδο της Ριζούπολης είχε νικήσει με 4-1 την τότε ομάδα του Νίκου Κουνάδη, το Καματερό, και είχε κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο της ΕΠΣΑ.

Στην κεντρική φώτο, ο Νίκος Κουνάδης σε εκείνον τον αγώνα, προσπαθώντας να ανακόψει τον εμβληματικό Δημήτρη Χόρτσα.

Ο νέος προπονητής της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε Καματερό, Ακράτητο, Αχαρναϊκό, Ζοφριά, Άτταλο Ν.Φ., Αγ. Αναργύρους, Ανθούπολη, ενώ ως προπονητής έχει ξεκινήσει από το Καματερό, ακολούθησε ένα πέρασμα του από την Ειρήνη Πετρούπολης, ενώ στην ομάδα της πόλης μας ήρθε έπειτα από μια παραγωγική τριετία στο Καματερό, το οποίο οδήγησε το καλοκαίρι του 2019 στην άνοδο από την Β΄ στην Α΄ ΕΠΣΑ. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2019-2020) το Καματερό στην Α΄ ΕΠΣΑ με τον Νίκο Κουνάδη στον πάγκο και στηριζόμενο σε νέους παίκτες, είχε μια καλή πορεία, καταλαμβάνοντας την 7η θέση με 29 βαθμούς, καταγράφοντας 8 νίκες, 5 ισοπαλίες, 9 ήττες και τέρματα 28-30.

 

YESSNEW