ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ… ΣΑΜΠΑ - ΝΗ

 

Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ!

 

METSABD

 

 

Πριν από λίγα 24ωρα η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ανακοίνωσε την 3η της μεταγραφική απόκτηση ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣΑ για την σεζόν 2020-2021.

Έτσι, μετά τα αδέλφια Μπάκα, τον 24χρονο μπακ – χαφ Αλέξανδρο και τον συνομήλικο του επιθετικό Παναγιώτη, ο σύλλογος της πόλης μας, που θα έχει στον πάγκο του το Νίκο Κουνάδη, ανακοίνωσε την μεταγραφή του 21χρονου Δημήτρη Σαμπάνη.

Ο ταλαντούχος παίκτης, που αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα ως μπακ – χαφ, έχει ξεκινήσει το ποδόσφαιρο από τον ΑΟ Τροιζηνιακό, ομάδα της ΕΠΣ Αργολίδας.

Πρώτη του ομάδα στην Αττική ήταν η Δάφνη Π. Φαλήρου, με την οποία στο β΄ μισό της σεζόν 2017-2018 κατέγραψε 10 συμμετοχές και πανηγύρισε την άνοδο στην Α΄ Αθήνας.

Την επόμενη χρονιά 2018-2019, στο α΄ μισό της περιόδου, έπαιξε 10 ματς με την Ηλιούπολη στην Α΄ Αθήνας και στο υπόλοιπο της σεζόν φόρεσε τα χρώματα της Δάφνης Π. Φαλήρου στην Α΄ Αθήνας, όπου είχε 10 συμμετοχές και 1 γκολ.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2019-2020), στο α΄ μισό της περιόδου είχε 10 συμμετοχές με την Αργυρούπολη στην Α΄ Αθήνας, ενώ στο β΄ μισό φόρεσε 6 φορές την φανέλα του ιστορικού Αθηναϊκού στην Α΄ ΕΠΣΑ, ομάδα από την οποία ήρθε στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.

Στην κεντρική φώτο, ο νεοαποκτηθείς παίκτης της ΑΠΕ Δημήτρης Σαμπάνης, δίνει τα χέρια με τον Πρόεδρο της ομάδας της Αγίας Βαρβάρας, Κώστα Βόσσο.

 

 

MKMAK