TO ANTIO ΤΗΣ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

ΣΤΟΝ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΡΟΥΣΣΟ

APOXAL

 

 

Χωρίζουν οι ποδοσφαιρικοί δρόμοι της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα και του εμβληματικού αρχισκόρερ της Αλέξανδρου Ρούσσου ενόψει του ξεκινήματος της νέας σεζόν 2020-2021 και της επιστροφής της στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ.

Η ανακοίνωση της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα:

«Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ανακοινώνει την μη ανανέωση της συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Ρούσσο, αρχισκόρερ και αρχηγό της ομάδας μας.

Λόγω μετεγκατάστασης του ποδοσφαιριστή που αφορά την καθημερινή επαγγελματική του ενασχόληση, δεν μπόρεσε να βρεθεί η κοινή συνισταμένη για τον αποδεκτό τρόπο αθλητικής συνεργασίας, μεταξύ του συλλόγου και του παίκτη.

Στην προκειμένη περίπτωση, και θεωρώντας ότι και ένα «διαζύγιο» είναι μέσα στην ζωή, αλλά δεν είναι το τέλος, η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα δημοσίως αποχαιρετά – ελπίζει πρόσκαιρα – τον μεγάλο της σκόρερ και αρχηγό Αλέξανδρο Ρούσσο, τον οποίο ευχαριστεί για όλα όσα πρόσφερε αγωνιστικά όλα αυτά τα τελευταία δύσκολα χρόνια ανασυγκρότησης του σωματείου στην Β΄ Αθήνας και του εύχεται ότι καλύτερο, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Ο Αλέξανδρος Ρούσσος, εγγονός του αείμνηστου Επιτίμου Προέδρου του συλλόγου μας, Μάκη Ρούσσου, έχει γράψει και ο ίδιος την δική του ποδοσφαιρική ιστορία με χρυσά γράμματα, δικαιωματικά είναι από τους κορυφαίους επιθετικούς των αθηναϊκών γηπέδων όλα αυτά τα τελευταία χρόνια, και για μας πάντα θα αποτελεί εξέχων μέλος της μεγάλης οικογένειας της ΑΠΕ».

 

KREXEX