ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΣΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

ARXAPE

 

 

Για την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020, προκηρύχθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ιστορική ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, η οποία την σεζόν 2020-2021 θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ, κατηγορία στην οποία επιστρέφει μετά από τρεις (3) σεζόν στην Β΄ Αθήνας.

 

Η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κτίριο «Κέντρο Λόγου και Τέχνης», στην συμβολή των οδών Π. Πολεμιστών & Καλαντζάκου στην Αγία Βαρβάρα, από τις 6 έως τις 8 το απόγευμα, ενώ τα μέλη για να έχουν δικαίωμα ψήφου, καλούνται πριν την έναρξη να τακτοποιήσουν τυχόν οφειλή συνδρομής τους, προκειμένου να είναι ταμειακώς ενήμερα.

 

Να σημειώσουμε, ότι στο αρμόδιο Όργανο διεξαγωγής των εκλογών, την Εφορευτική Επιτροπή, η οποία εξελέγη κατά την Απολογιστική Συνέλευση της 26ης Μαίου 2020, μετέχουν οι κ.κ. Μιχάλης Γούναρης, Μιχάλης Μουσούρης, Σπύρος Μίχος.

 

Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, νέος Πρόεδρος του συλλόγου θα αναλάβει ο κ. Κώστας Βόσσος, ο οποίος επιστρέφει στον κορυφαίο θώκο για 2η φορά (έχει διατελέσει ξανά Πρόεδρος την περίοδο 2010-2011), και διαδέχεται τον κ. Γρηγόρη Μαγαλιό, ο οποίος συμπλήρωσε 3,5 χρόνια επιτυχούς θητείας (είχε αναλάβει στις 9 Ιανουαρίου 2017) στην Προεδρία, στην δεύτερη, επίσης, παρουσία του στο κορυφαίο διοικητικό πόστο, καθώς και ο Καρδιτσιώτης την καταγωγή, συμπολίτης μας, είχε διατελέσει Πρόεδρος την σεζόν 2001-2002.


 

LIXK