ΤΙΜΗΣΕ ΚΑΙΣΑΡΗ ΚΑΙ ΚΟΥΓΙΕΝΤΑΚΗ

 

 

 

 

Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (70 ΦΩΤΟ)!

 

 

ARXPITAPE

 

 

 

 

Σε μία εξαιρετική εκδήλωση, που διοργανώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου 2020 στο Μέγαρο «Μήτρος Σουλιμιώτης» στην Αγία Βαρβάρα, η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, έκοψε την βασιλόπιτα.

Προλόγισε και παρουσίασε ο δημοσιογράφος κ. Παναγιώτης Δαλαταριόφ, συνεπικουρούμενος από τον Τεχνικό Διευθυντή των ακαδημιών κ. Νίκο Νταλαμπίρα, ενώ για το οργανωτικό κομμάτι μερίμνησαν ο ιστορικός παράγοντας του σωματείου κ. Μιχάλης Γούναρης και ο Γενικός Υπεύθυνος των ακαδημιών κ. Μιχάλης Μουσούρης.

Την βασιλόπιτα για όλους τους παρευρισκόμενους μαζί με αναψυκτικά, καφέ και όλα τα παρελκόμενα, προσέφερε ο συμπολίτης μας επιτυχημένος επιχειρηματίας και έμπρακτος υποστηρικτής της ΑΠΕ κ. Γιώργος Κουφόπουλος – ιδιοκτήτης της επιχείρησης «ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ – Catering ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» - ενώ τα δώρα για τους μεγάλους τυχερούς που βρήκαν τα φλουριά, παρείχαν ο Περικλής Κώτης «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ Periklis Kotis» και οι Αφοί Ξυπόλιτου (Παναγιώτης και Γιώργος) «ATHENEE Κοσμήματα – Ρολόγια». Τα αντίστοιχα δώρα, αθλητικού εξοπλισμού, για τα παιδιά των ακαδημιών προσέφερε η εταιρεία αθλητικής ένδυσης SALLER.

Το εναρκτήριο λόγο για το καλωσόρισμα και τις ευχές του ΔΣ της ομάδας προς τους παρευρισκόμενους, απηύθυνε ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Γρηγόρης Μαγαλιός, ενώ όπως γράψαμε και σε προηγούμενο άρθρο μας, η μεγάλη, ευχάριστη, έκπληξη προήλθε από τον Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας κ. Λάμπρο Μίχο, ο οποίος κατά τον χαιρετισμό του επέδωσε στον σύλλογο το επίσημο παραχωρητήριο για το γήπεδο «ΡΙΜΙΝΙΤΙΚΑ» και έτσι η ομάδα της πόλης μας μετά από 18 χρόνια μπορεί να το χρησιμοποιήσει για τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της.

Στην εκδήλωση της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, το ΔΣ θέλοντας να αναγνωρίσει δημοσίως την προσπάθεια των πιστών φίλων της που στηρίζουν την ομάδα, επιβράβευσε με κάθε τιμή, τους κ.κ. Στράτο Κουγιεντάκη, Γρηγόρη Καίσαρη.

Τον αναμνηστικό έπαινο προς τον νεαρό φαρμακοποιό κ. Στράτο Κουγιεντάκη επέδωσε ο Πρόεδρος του σωματείου κ. Γρηγόρης Μαγαλιός, ενώ τον δραστήριο επιχειρηματία κ. Γρηγόρη Καίσαρη τίμησε ο Αντιπρόεδρος της «Αγίας» κ. Γιώργος Μπίκος.

Μεταξύ άλλων, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Βαρβάρας κ. Βασίλης Βόσσος, το μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΑ (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθήνας) κ. Γιάννης Ρούσσος, ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Σωτηρόπουλος, η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑΒ κ. Αλεξάνδρα Φέγγη, ο Πρόεδρος του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ κ. Θεόδωρος Βόσσος, ενώ την Δημοτική Παράταξη «ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» και τον επικεφαλής της κ. Μιχάλη Γιάγκα, εκπροσώπησε ο συμπολίτης μας ένθερμος φίλος της ΑΠΕ, Δημοσιογράφος, κ. Γιάννης Πολίτης.

Στην κεντρική φώτο (αριστερό πλάνο), ο Γρηγόρης Καίσαρης και ο Γιώργος Μπίκος, (δεξιό πλάνο) ο Στράτος Κουγιεντάκης και ο Γρηγόρης Μαγαλιός.

 

 

KARDA

 

 

 

 

SG1

 

 

 

SG2

 

 

SG3

 

 

SG4

 

 

SG5

 

 

SG6

 

 

SG7

 

 

SG8

 

 

 

kAIS

 

 

 

 

SG9

 

 

SG10

 

 

SG11

 

 

SG11A

 

 

SG12

 

 

SG13

 

 

SG14

 

 

SG15

 

 

SG16

 

 

LIXK

 

 

 

SG17

 

 

SG18

 

 

SG19

 

 

SG20

 

 

SG22

 

 

SG23

 

 

SG24

 

 

 

MAMOK

 

 

 

SG25

 

 

SG26

 

 

SG27

 

 

SG28

 

 

SG29

 

 

SG30

 

 

SG31

 

 

SG32

 

 

 

YESSNEW

 

 

 

 SG33

 

 

SG34

 

 

SG35

 

 

SG36

 

 

SG37

 

 

SG40

 

 

SG41

 

 

 

NEWILPOST

 

 

 

SG42

 

 

SG44

 

 

SG45

 

 

SG46

 

 

SG47

 

 

SG48

 

 

 

FOINIK

 

 

 

SG49

 

 

SG50

 

 

SG51

 

 

SG52

 

 

SG53

 

 

SG54

 

 

SG55

 

 

KREXEX

 

 

 

SG56

 

 

SG57

 

 

SG58

 

 

SG59

 

 

SG60

 

 

SG61

 

 

SG62

 

 

 

KARDA