«ΦΛΟΥΡΙ» ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΙΧΟΥ

 

 

ΣΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

 

 ΣΤΑ ΡΙΜΙΝΙΤΙΚΑ Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ

 

APEKPLARX

 

 

 

Πριν από 18 χρόνια, μεσούσης της σεζόν 2001-2002 η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, που αγωνιζόταν στην Α΄ Αθήνας, έφυγε από την Αγία Βαρβάρα, λόγω της ανακατασκευής του γηπέδου στα Ριμινίτικα. Τότε Δήμαρχος της πόλης μας ήταν ο κ. Λάμπρος Μίχος και Πρόεδρος του σωματείου ο κ. Γρηγόρης Μαγαλιός.

Φέτος την σεζόν 2019-2020 η ομάδα της πόλης μας, αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β΄ Αθήνας και όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται για την άνοδο της στην Α΄ ΕΠΣΑ. Χθες το απόγευμα Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου 2020, στην ετήσια εκδήλωση της ΑΠΕ για την κοπή της βασιλόπιτας που διεξήχθη στην αίθουσα του Μεγάρου «Μήτρος Σουλιμιώτης», ο Δήμαρχος κ. Λάμπρος Μίχος, έκανε την έκπληξη και επέδωσε στον Πρόεδρο του συλλόγου κ. Γρηγόρη Μαγαλιό, το καλύτερο…. Φλουρί της τελευταίας 18ετίας, το φλουρί που περίμεναν όσο τίποτα άλλο στην ομάδα, από εκείνη την μακρινή περίοδο 2001-2002!

Το… πολυπόθητο φλουρί ήταν το επίσημο παραχωρητήριο ποδοσφαιρικού γηπέδου της Αγίας Βαρβάρας «ΡΙΜΙΝΙΤΙΚΑ», το οποίο η ΑΠΕ το πρωί της προσεχούς Τρίτης 3 Μαρτίου 2020, με κάθε μεγαλοπρέπεια, θα το καταθέσει στην ΕΠΣΑ και έτσι μετά από 18 χρόνια, εφόσον υπάρξει και η (τυπική) έγκριση της Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθήνας, τότε η Αγία Ελεούσα ή, στις 15 Μαρτίου 2020 με αντίπαλο τον Αστέρα Εξαρχείων ή, στις 29 Μαρτίου 2020 με το Γαλάτσι, θα δώσει, μετά από αναμονή (!!!) 18 ετών, το πρώτο της εντός έδρας ματς στην Αγία Βαρβάρα.

Και μόνο το άκουσμα της είδησης του παραχωρητηρίου από τον Δήμο Αγίας Βαρβάρας στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα – έγγραφο της 28ης Φεβρουαρίου 2020 – προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους παρευρισκόμενους, και το ακροατήριο χειροκρότησε παρατεταμένα αυτή την ιστορική στιγμή! Απομένει να δούμε και πάλι την «κυανόλευκη» φανέλα να… κυματίζει στα Ριμινίτικα. Ελπίζουμε ότι η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣΑ Θα δώσει έγκαιρα την έγκριση της, και η επιστροφή της ΑΠΕ στην Αγία Βαρβάρα να γίνει εντός του Μαρτίου.

Πάντως, όπως, είπε ο Δήμαρχος κ. Λάμπρος Μίχος, η ΑΠΕ τη νέα σεζόν 2020-2021, αγωνιζόμενη καλώς εχόντων των πραγμάτων, στην Α΄ ΕΠΣΑ, πέριξ του αγωνιστικού χώρου θα έχει και τις ειδικά διαμορφωμένες εξέδρες για τους φιλάθλους της.

Στην κεντρική φώτο, στην κοπή βασιλόπιτας της ΑΠΕ το απόγευμα της 28ης Φεβρουαρίου 2020, αριστερά ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Γρηγόρης Μαγαλιός και δεξιά ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Λάμπρος Μίχος, την στιγμή που αναγγέλλει τη επιστροφή του συλλόγου στην πόλη μας μετά από 18 χρόνια.

Τα επόμενα 24ωρα θα ακολουθήσει ειδικό φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση, όπου μεταξύ άλλων, τιμήθηκαν για τη προσφορά τους στην ΑΠΕ, ο επιχειρηματίας – μέλος του ΔΣ, κ. Γρηγόρης Καίσαρης και ο Φαρμακοποιός κ. Στράτος Κουγιεντάκης.

 

 

ADGIP

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Αποσπάσματα από το παραχωρητήριο!

 

 

DSC 0052DOK

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Με Πρόεδρο Μαγαλιό (αριστερά στην φώτο) και Δήμαρχο Μίχο (δεξιά στην φώτο), έφυγε την σεζόν 2001-2002 η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα από τα Ριμινίτικα, και με το ίδιο δίδυμο επιστρέφει στην έδρα της το 2020!

 

 

 

 

YESSNEW