Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ

 

APEPITARX

 

 

 

 

 

Τηρεί έθιμα και ήθη η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, και ο ιστορικός σύλλογος της Αγίας Βαρβάρας, το απόγευμα (στις 7.30) της Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου 2020 στην αίθουσα του Μεγάρου «ΜΗΤΡΟΣ ΣΟΥΛΙΜΙΩΤΗΣ» (Σίφνου 34 & Αγ. Γεωργίου), διοργανώνει την εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας.

Σύσσωμη η μεγάλη αθλητική ποδοσφαιρική οικογένεια της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, τόσο το ανδρικό τμήμα, όσο και οι ακαδημίες, διοργανώνουν από κοινού αυτήν την γιορτή, περιμένοντας με ανοιχτή πρόσκληση, όλους τους φίλους, τις φίλες της ομάδας, αρχές, θεσμούς, φορείς και εν προκειμένω τους κατοίκους της πόλης μας, για να ανταλλάξουν θερμές ευχές σε αυτό το αντάμωμα.

Και σε αυτή την εκδήλωση της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, δεν έλειψε για ακόμη μία φορά η συνεισφορά και αρωγή των επιχειρήσεων της πόλης μας, οι οποίες στηρίζουν έμπρακτα το «κυανόλευκο» σωματείο.

Η Βασιλόπιτα, που θα μοιραστεί σε όλους τους παριστάμενους, είναι μια ευγενική χορηγία του κ. Γιώργου Κουφόπουλου (Φώτο 2 – ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ»), ενώ τα δώρα για τους τυχερούς χορηγήθηκαν από τον κ. Περικλή Κώτη (Φώτο 3 – «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ PERIKLIS KOTIS») και τους αδελφούς Παναγιώτη και Γιώργο Ξυπόλιτο (Φώτο 4 ο κ. Παναγιώτης Ξυπόλιτος - «ΑΤΗΕΝΕΕ Κοσμήματα / Ρολόγια»).

Επίσης, δώρα για τους μικρούς αθλητές της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, χορηγήθηκαν από την εταιρεία αθλητικών ειδών SALLER.

Μέσω της εφημερίδας μας, ο ιστορικός παράγοντας της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, κ. Μιχάλης Γούναρης (Φώτο 1), θέλει να ευχαριστήσει εκ μέρους του ΔΣ, τους κ.κ. Γιώργο Κουφόπουλο, Περικλή Κώτη, Παναγιώτη και Γιώργο Ξυπόλιτο, όπως και την εταιρεία SALLER, για την έμπρακτη στήριξη τους προς τον σύλλογο.

 

 

 

LIXK

 

 

 

PERIKLISMAK

 

 

 

 

ATHENNEMAK