… ΑΡΧΟΝΤΙΚΗ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

GIANOPG

 

 

 

Το μεγάλο της φετινό… όπλο, επωφελείται η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, η οποία με την πρωινή νίκη της την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 στο γήπεδο Οριζομύλων του Αιγάλεω, με σκορ 3-1 επί του μάχιμου Άγιου Θωμά για την 13η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ, διεύρυνε το απόλυτο νικηφόρο εντός έδρας σερί της, έχοντας 7 νίκες σε 7 παιχνίδια.

Απόλυτη και Αρχοντική λοιπόν στα εντός έδρας ματς η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα του προπονητή της ομάδας Τάκη Γιαννόπουλου (όπως εξίσου αρχοντικό και το ζεϊμπέκικο του, προχθές ξημερώματα Σαββάτου 14 Δεκεμβρίου στην χοροεσπερίδα του σωματείου / κεντρική φώτο), η οποία παράλληλα, έχει την καλύτερη άμυνα του ομίλου με μόλις 8 γκολ παθητικό, ενώ στην επίθεση έχει την 2η καλύτερη παραγωγή με 27 τέρματα. Επίσης για την στατιστική καταγραφή, είναι η μοναδική ομάδα του ομίλου χωρίς ισοπαλία.

Σίγουρα δεν ήταν εύκολος αντίπαλος ο Άγιος Θωμάς, με το σκληρό πρώτο ημίχρονο να λήγει χωρίς σκορ (0-0).

Στην επανάληψη και με το ξεκίνημα ο Ρούσσος, μετά από ασταθή απόκρουση του πορτιέρο των φιλοξενούμενων, σημείωσε στο 47΄ το 1-0. Στο 75΄ με αυτογκόλ του Φίλη έγινε το 1-1, αλλά στο 76΄ ο Ρούσσος έκανε το 2-1. Στο 91΄ ο ικανότατος σκόρερ διαμόρφωσε το τελικό 3-1, πετυχαίνοντας το δεύτερο φετινό του χατ – τρικ (3 γκολ είχε πετύχει και στο εντός έδρας 3-0 επί των Βριλησσίων στις 20 Οκτωβρίου 2019 για την 5η αγωνιστική) και φτάνοντας μέχρι τώρα σε προσωπική συγκομιδή τα εννέα (9) τέρματα, τα οποία μάλιστα έχει σημειώσει σε 4 παιχνίδια.

Η ΑΠΕ στην 3η σερί χρονιά της στην κατηγορία, με τον Τάκη Γιαννόπουλο σε αυτά τα δύσκολα χρόνια στον πάγκο της, δείχνει πιο ώριμη, και είναι πιο σταθερή και σοβαρή από τις προηγούμενες δύο σεζόν, στοιχεία τα οποία την διατηρούν ψηλά και την βάζουν στον δρόμο για να διεκδικήσει, με αξιώσεις, την άνοδο και επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία της Α΄ Αθήνας.

Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα είναι στην 2η θέση με 30 βαθμούς έχοντας 10 νίκες, 3 ήττες και τέρματα 27-8, ενώ ο αξιόμαχος Άγιος Θωμάς έχει 19 βαθμούς με 5 νίκες, 4 ισοπαλίες, 4 ήττες και τέρματα 18-18.

 

ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ρούμπας, Βλαχόπουλος (70΄ Φίλης), Παπαδόπουλος Γ., Μπίκος (85΄ Λάμπρου), Χατζημιχάλης (46΄ Κακαβάς), Βασιλάρης, Μαντατζής (65΄ Σιδέρης), Παούρης, Ξενάκης, Γιαννόπουλος, Ρούσσος.

 

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ: Φούνας, Μαλάϊ (65΄ Κάλφας), Χαντζής, Σίσκο, Αντωνακόπουλος (60΄ Γκόφας), Ζαρκαδούλας, Τσινιάς, Θεοδώρου (50΄ Τσοφύλας), Ρέτσκα (85΄ Παναγόπουλος), Πετράκος, Τσιγαρίδας.

 

(Τα επόμενα 24ωρα θα σας παραθέσουμε και φωτογραφικό ρεπορτάζ από την χοροεσπερίδα της ΑΠΕ).

 

 

SPILNEW