«ΚΑΚΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ» Η ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ

 

 

 

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

 

APGERANTH

 

 

 

Εκτός έδρας ήττα για την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ για την σεζόν 2019-2020, όπου η ομάδα της πόλης μας έχασε στο γήπεδο της Χωράφας (Περιστέρι) από τον… κακό της δαίμονα, την Ανθούπολη με 2-0, το απόγευμα του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου 2019.

Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ούτε πέρυσι στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ, είχε καταφέρει να κερδίσει την Ανθούπολη, καθώς για την 12η αγωνιστική (α΄ γύρος) στις 8 Δεκεμβρίου 2018 είχε χάσει εκτός έδρας με 3-1, ενώ στη ρεβάνς (β΄ γύρος) της 27ης αγωνιστικής στο εντός έδρας ματς στο γήπεδο Οριζομύλων (Αιγάλεω) στις 13 Απριλίου 2019, οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες με σκορ 1-1.

Σε σχέση με πέρυσι και όσο αφορά τους αγώνες με την Ανθούπολη, η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα στο σημερινό ματς ήταν σαφώς πιο δυνατή και εμφανώς βελτιωμένη, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Ξεκίνησε καλύτερα το ματς, επέβαλλε για μεγάλο χρονικό διάστημα τον ρυθμό της, πίεσε, είχε τρεις - τέσσερις καλές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα την φάση του 42΄ όταν ο Κακαβάς ανατρέπεται από τον Μαντέλη και ο διαιτητής δίνει πέναλτι. Το εκτελεί ο Παούρης, αλλά ο Δρίβας αποκρούει την μπάλα και οι ομάδες πάνε στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι παίζοντας σφιχτά και έξυπνα, επωφελήθηκαν στιγμές αδράνειας στα μετόπισθεν της ΑΠΕ και έφτασαν στην νίκη. Στο 47΄ ο Τουφεξίδης με πλασέ πέτυχε το 1-0, ενώ στο 65΄ ο Αθανασόπουλος εύκολα σημείωσε το 2-0. Λίγο αργότερα, στο 77΄, ο διαιτητής Καλογερόπουλος απέβαλλε με κόκκινη κάρτα τους Ν. Στρείδη και Κακαβά.

 

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Δρίβας, Δούκας, Μαντέλης, Τομπουλίδης, Μπίμπιζας, Λέκκας, Ρέζτσοβ, Καλέμης (46΄ Αθανασόπουλος), Τουφεξίδης (65΄ Καρατζίκος), Αντωνόπουλος (88΄ Κακιώρης), Στρείδης Ν.

 

ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ρούμπας, Βλαχόπουλος (70΄ Μπίκος), Παπαδόπουλος, Μενάϊ, Χατζημιχάλης, Βασιλάρης, Κακαβάς, Παούρης, Ξενάκης, Σιδέρης, Ρούσσος.

 

 

 

PSIEX