ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE

 

 

 

ME ΜΙΧΑΛΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

 

 

 

Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

 

 

GRAES

 

 

 

Τον δικό της υψηλό εκπρόσωπο (... ποδοσφαιρικό πρεσβευτή) στο πρωτάθλημα της Super League (Α΄ Εθνική) θα έχει στο νέο πρωτάθλημα για την σεζόν 2019-2020, η πόλη μας, η Αγία Βαρβάρα, καθώς ο συμπολίτης μας Μιχάλης Γρηγορίου, εδώ και λίγες ώρες είναι ο νέος προπονητής της ιστορικής Λάρισας.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου είναι 46 ετών και έχει κάνει σημαντική καριέρα ως προπονητής στην Super League σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο με τις ομάδες του Ατρόμητου, Πανιωνίου, Κέρκυρας, με περισσότερα από 150 παιχνίδια στην Super League και 8 παιχνίδια στο UEFA Europa League με Ατρόμητο (ΑΙΚ Στοκχόλμης πρόκριση & Φενέρμπαξε) και Πανιώνιο (Κοριτσά Αλβανίας πρόκριση & Μακάμπι Τελ Αβίβ).

Επίσης, ο Μιχάλης Γρηγορίου ως προπονητής έχει καθίσει ακόμη στους πάγκους των, Αγίου Δημητρίου, Αθηναϊκού, Φωστήρα, Αιολικού, Κορίνθου, Δόξα Δράμας και Πανσερραϊκού.

Ως ποδοσφαιριστής (στόπερ), ο Μιχάλης Γρηγορίου έπαιξε σε νεαρή ηλικία στην Α΄ Εθνική (τέλη δεκαετίας 80 και αρχές της δεκαετίας του 90) με την φανέλα του ιστορικού Εθνικού Πειραιώς, όταν τον ανακάλυψε και πίστεψε στο ταλέντο του ο αείμνηστος Γιάννης Κυράστας, ενώ αγωνίστηκε ακόμη σε Λάρισα, Ξάνθη, ΑΟ Χαϊδαρίου και Άγιο Δημήτριο.

Η πατρική οικία του Μιχάλη Γρηγορίου, βρίσκεται σε απόσταση λίγων δεκάδων μέτρων από τον Ι. Ν. της Αγίας Ελεούσας, ενώ αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Αγίας Βαρβάρας.

Ο συμπολίτης μας Μιχάλης, ένας άνθρωπος πολύ κοινωνικός και ήρεμος, είναι Πατέρας τεσσάρων (4) παιδιών, με ένα (1) αγόρι από τον πρώτο του γάμο και τρία (3) – ένα αγόρι και δύο κορίτσια - από τον δεύτερο.

 

 

LIXK