ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΣΣΟΣ!

VOSAP

 

 

Μπορεί να μην μετέχει με την παρουσία του στα διοικητικά συμβούλια της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ή, να μην παρακολουθεί όλα τα εντός έδρας ματς της ομάδας ο συμπολίτης μας Κώστας Βόσσος (κεντρική φώτο), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι διακριτικά, αλλά ενεργά στο πλευρό του ιστορικού σωματείου της πόλης μας, που φέτος θα αγωνιστεί για 3η σερί σεζόν στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ.

Το βεβαρημένο επαγγελματικό του πρόγραμμα είναι ο λόγος, που ο Κώστας Βόσσος, δεν μας συνηθίζει με την συνεχή παρουσία του στις υποχρεώσεις της ΑΠΕ, αλλά ο πρώην Πρόεδρος της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα (ίσως ο νεότερος σε ηλικία που βρέθηκε σε αυτό το πόστο, την σεζόν 2010-2011 στην Α΄ Αθήνας), ενημερώνεται για τα δρώμενα στον σύλλογο, συνομιλεί σε τακτά χρονικά διαστήματα με τον νυν Πρόεδρο κ. Γρηγόρη Μαγαλιό, ενώ με τον δικό του διακριτικό τρόπο, ενισχύει το σωματείο σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Ο Κώστας Βόσσος, που αγωνίστηκε και ως ποδοσφαιριστής στην ομάδα (2006), όπως θέλουν οι πληροφορίες αναμένεται έπειτα από αρκετά χρόνια να συμμετάσχει στο ΔΣ του συλλόγου, ο οποίος όπως δείχνουν οι εξελίξεις θα είναι περαιτέρω ενισχυμένος σε όλα τα επίπεδα τη νέα περίοδο 2019-2020.

 

 

STMAKARX