«ΦΟΙΝΙΚΕΣ» ΚΑΙ ΣΑΡΙΑΝΟΓΛΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ!

FANAPEARX

 

 

Μία ακόμη ισχυρή εμπορική «συμμαχία» για την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, την ιστορική ομάδα της πόλης μας, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ. Εδώ και λίγες μέρες νέος ισχυρός υποστηρικτής της και επίσημος χορηγός για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2019-2020 αποτελεί η εκλεκτή και επιτυχημένη οικογενειακή ταβέρνα «ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ» του άψογου και ευγενέστατου επαγγελματία κ. Κώστα Σαριάνογλου (αριστερά στην κεντρική φώτο). Σπουδαίο ρόλο (... προξενητή) σε αυτό το εμπορικό… «συνοικέσιο» έπαιξε ο ισχυρός και ενεργός παράγοντας της ομάδας κ. Αλέκος Καρδαράς (δεξιά στην κεντρική φώτο), ένας ακόμη εθελοντής – πρεσβευτής των ιδεών της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ο οποίος συνδέεται με στενή φιλία με τον ιδιοκτήτη της εν λόγω επιχείρησης.

Με μεγάλη ευχαρίστηση ο Κώστας Σαριάνογλου, αποδέχθηκε αμέσως το αίτημα στήριξης της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, αντιλαμβανόμενος ότι η συνεργασία επιχειρήσεων και φορέων της πόλης – όπως η ΑΠΕ – βοηθάει τον ίδιο τον κοινωνικό ιστό της Αγίας Βαρβάρας.

Γευστικό στέκι ολκής η φημισμένη ταβέρνα «ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ» του άψογου επαγγελματία Κώστα Σαριάνογλου, μία ταβέρνα η οποία γράφει την δική της κορυφαία ιστορία εδώ και 21 χρόνια στην πόλη μας την Αγία Βαρβάρα. Και εννοείται ότι δεν είναι μόνο από τα προάστια μας αυτοί που την προτιμούν, αλλά και πάρα πολλές και πολλοί από όλα τα μήκη και πλάτη της Αττικής, για να γευθούν τους σπέσιαλ μεζέδες του Κώστα Σαριάνογλου, να κάνουν κέφι με τα εξαιρετικά ζωντανά μουσικά προγράμματα και… για να περάσουν τέλεια!

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ «ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ»: Βύρωνος 10 & Αγίας Βαρβάρας, ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ, T.: 210 5611103, 6972 200618, / Η αίθουσα διατίθεται και για κοινωνικές εκδηλώσεις / ζωντανό μουσικό πρόγραμμα.


FAPE1

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Από αριστερά, Παναγιώτης Καρδαράς, Κώστας Σαριάνογλου και Αλέκος Καρδαράς στους ΦΟΙΝΙΚΕΣ!

 

 

 

FOINIK