ΣΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

 

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ - ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ

 

ARXD

 

 

ΙΣΟΠΑΛΟ 1-1 ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

 

 

POLBAN

 

 

 

Σε ένα πάρα πολύ δυνατό και σκληρό ματς στο γήπεδο Οριζομύλων του Αιγάλεω, σήμερα Σάββατο 13 Απριλίου 2019, Αγία Ελεούσα και Ανθούπολη ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1 στο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ.

Η ΑΠΕ μπήκε πολύ δυνατά στο α΄ ημίχρονο, επικράτησε στον αγωνιστικό χώρο, επέβαλλε τον ρυθμό της, και προηγήθηκε στο 27΄ (1-0) με ωραία ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Ηλιαδάκη στο 27΄. Στο 9΄ φάουλ του Γιαννόπουλου βρήκε στην συμβολή των δοκαριών. Στο 35΄ ο Μπάκας, μετά από συρτή παράλληλη σέντρα του Γιαννόπουλου από αριστερά, δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να τελειώσει το ματς για την ΑΠΕ, ενώ ο πορτιέρο Πανουσόπουλος ήταν εξουδετερωμένος. Η μοναδική καλή ευκαιρία για την Ανθούπολη στο α΄ ημίχρονο ήταν στο 38΄ όταν ο Ρέτζσοβ προσπάθησε να κρεμάσει τον Ζαφειρόπουλο, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στην επανάληψη η Ανθούπολη έκανε προσπάθειες να ισορροπήσει το ματς, και ως ένα σημείο τα κατάφερε. Ισοφάρισε (1-1) με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κυριαζή στο 68΄. Στο β΄ ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν καλές στιγμές με τους Σιδέρη και Κυριαζή.

Μένουν τρεις αγωνιστικές για την λήξη του πρωταθλήματος και η κατάσταση έχει γίνει θρίλερ (όσο αφορά 2η και 3η θέση), καθώς την ίδια ώρα η Λυκόβρυση κέρδισε εκτός έδρας τον Παράδεισο με 2-0, ενώ η Αγία Ελεούσα, πλέον πρέπει να περιμένει στραβοπάτημα αντιπάλων της. Μετά από 27 αγωνιστικές το Καματερό είναι στην κορυφή με 68 βαθμούς, στην 2η θέση με 58 βαθμούς είναι μαζί Ανθούπολη, Λυκόβρυση, ενώ 4η είναι η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα με 57 βαθμούς.

Εις πέρας έφερε το έργο του ο διαιτητής Γιώργος Αλάμπεης με βοηθούς τους κ.κ. Ανδρέα Φωτόπουλο, Αντώνη Καρατζίκα.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με αυτές τις συνθέσεις τον αγώνα.

 

ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ζαφειρόπουλος, Βλαχόπουλος, Παπαδόπουλος, Αδαμίδης, Χατζημιχάλης, Λάππας, Κακαβάς, Ηλιαδάκης, Μπάκας, Γιαννόπουλος, Ρούσσος.

 

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Πανουσόπουλος, Δούκας, Τσαγκής, Κοσκινάς Μ., Τομπουλίδης, Λέκκας, Ρέζτσοβ, Δούμας, Παππάς, Κυριαζής, Στρείδης Ν.

 

 

LIXK