Ο ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΑΛΑΜΠΕΗΣ

 

ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕ ΜΕ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ

 

APALA

 

 

Ο αξιολογημένος διαιτητής Γ΄ Εθνικής, Γιώργος Αλάμπεης (κεντρική φώτο), ορίστηκε από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣΑ για να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι του 3ου ομίλου της Β΄ Αθήνας μεταξύ της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα και της Ανθούπολης για την 27η αγωνιστική, συνάντηση που θα διεξαχθεί το μεσημέρι (έναρξη στις 4.30) του Σαββάτου 13 Απριλίου 2019 στο γήπεδο Οριζομύλων του Αιγάλεω. Ο εξελίξιμος ρέφερι κατά την φετινή περίοδο 2018-2019, εκτός από αγώνες της Γ΄ Εθνικής, στον 3ο όμιλο της Β΄ ΕΠΣΑ έχει σφυρίξει τους αγώνες Καματερό – Ανθούπολη 1-1 (9η αγωνιστική / 17 Νοεμβρίου 2018), Λυκόβρυση – Καματερό 0-2 (22η αγωνιστική / 2 Μαρτίου 2019), Λαύρα Αργυρούπολης – Ανθούπολη 0-3 (25η αγωνιστική / 30 Μαρτίου 2019).

Αξιολογημένοι και μάλιστα πολύ έμπειροι είναι οι επόπτες, που θα συνδράμουν στο έργο του Αλάμπεη, καθώς η ΕΠΣΑ όρισε τους Ανδρέα Φωτόπουλο και Αντώνη Καρατζίκα, οι οποίοι είναι στον πίνακα βοηθών διαιτητών της SUPERLEAGUE.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ένας σύλλογος που διαχρονικά και ειδικά τα τελευταία χρόνια είχε (και έχει) άψογη συμπεριφορά, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, στηρίζοντας την προσπάθεια της διοργανώτριας αρχής για πολιτισμένη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, είχε δίκαια παράπονα για σφάλματα του διαιτητή Ιωσήφ Σφακιανάκη στην εντός έδρας ήττα με 0-2 από την Λυκόβρυση την 25η αγωνιστική. Μάλιστα μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε προσωπικό επίπεδο, παράγοντες της είχαν εκφράσει δημόσια τα παράπονα τους.

Και όπως όλοι στο περίφημο αθηναϊκό ποδόσφαιρο, που αποτελεί μία από τις κορυφαίες ενωσιακές διοργανώσεις στην Ελλάδα, θέλουν τουλάχιστον την ισότητα επί αγωνιστικού χώρου.

Ο αγώνας Αγία Ελεούσα – Ανθούπολη θα κρίνει πολλά για την υπόθεση άνοδος, καθώς αμέσως μετά θα απομένουν τρεις (3) μόνο αγωνιστικές.

Στον αγώνα του α΄ γύρου (12η αγωνιστική – 8 Δεκεμβρίου 2018) στο γήπεδο της Χωράφας στο Περιστέρι η γηπεδούχος Ανθούπολη είχε επικρατήσει με 3-1. Η ΑΠΕ προηγήθηκε (0-1) από το πρώτο ημίχρονο με γκολ του Σιδέρη, κράταγε το σκορ νίκης μέχρι το 70΄, αλλά σε εκείνη την χρονική στιγμή η Αγία Ελεούσα έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τσολάκου, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με πέναλτι (1-1) και στην συνέχεια πέτυχαν άλλα δύο (2) τέρματα για να διαμορφωθεί το τελικό 3-1.

Μετά από 26 αγωνιστικές, στην κορυφή είναι το Καματερό με 67 βαθμούς, η Ανθούπολη είναι 2η με 57 βαθμούς (17 νίκες, 6 ισοπαλίες, 3 ήττες / τέρματα 70-27), ενώ η ΑΠΕ είναι στην 3η θέση με 56 βαθμούς (18 νίκες, 2 ισοπαλίες, 6 ήττες / τέρματα 70-29).

Για την ΑΠΕ σίγουρα είναι το κρισιμότερο ματς της χρονιάς.

ILPOSTONEW