ΑΚΜΩΝ ΚΑΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

 

ΑΡΩΓΟΙ ΤΗΣ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

AKMARX

 

 

Ένας ακόμη ισχυρός σύμμαχος στο πλευρό της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, της ιστορικής ομάδας της Αγίας Βαρβάρας, που μετέχει με αξιώσεις στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ. Ο λόγος για την επισκευαστική / μηχανουργική εταιρεία, που δρα αποκλειστικά στον χώρο της ναυτιλίας, την ΑΚΜΩΝ ΟΕ, του Χαϊδαριώτη και Προέδρου του ποδοσφαιρικού σωματείου Αστέρα Χαϊδαρίου κ. Γιάννη Αρβανίτη.
Από την πρώτη μέρα της ίδρυσης του Αστέρα Χαϊδαρίου, το 2015, ο κ. Γιάννης Αρβανίτης έχει αναπτύξει σχέσεις συνεργασίας και καλής γειτονίας με τους παράγοντες της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα σε όλα τα επίπεδα, ενώ από τον περασμένο Σεπτέμβριο, πολλά από τα τμήματα της οργανωμένης ομάδας του Αστέρα Χαϊδαρίου και μετά την «εξορία» τους από την γειτονική πόλη, φιλοξενούνται στα Ριμινίτικα, καθώς η Αγία Ελεούσα, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τι εστί η έννοια «μακριά από την έδρα σου», έτεινε χείρα ειλικρινούς φιλίας και αλληλεγγύης. Επίσης, στον Αστέρα Χαϊδαρίου αγωνίζονται ως δανεικοί από την ΑΠΕ οι Τουβάκης, Μπαμπίκης, οι δύο ομάδες δίνουν συχνά φιλικά παιχνίδια και ανταλλάσσουν τεχνογνωσία και απόψεις σε κάθε τομέα.

 

 

AKMONSA

 

 


Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Γιάννης Αρβανίτης, εκ μέρους όλης της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Αστέρα Χαϊδαρίου, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο, εκτίμησε και αναγνώρισε την ευγενή συμπεριφορά των ανθρώπων της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ενώ παράλληλα παρακολουθεί όλη την πορεία της ομάδας της Αγίας Βαρβάρας.
Θέλοντας και ο ίδιος να σταθεί, όπως και εκατοντάδες άλλοι φίλοι της ομάδας, δίπλα στο μεγαλείο της ΑΠΕ, έκανε έμπρακτο το ενδιαφέρον του για την Αγία Ελεούσα και συμμετέχει μέσω της χορηγικής στήριξης στο πρόγραμμα αρωγών του κυανόλευκου συλλόγου, με την εταιρεία του ΑΚΜΩΝ να κατέχει πλέον την δική της θέση στα Ριμινίτικα, έδρα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.

 

 

akmok

 

 


Η εταιρεία ΑΚΜΩΝ δραστηριοποιείται ως επισκευαστική / μηχανουργική μονάδα στον χώρο της ναυτιλίας, έχει έδρα τον Πειραιά, ενώ συνεργάζεται με ναυλομεσίτες σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου, αναλαμβάνοντας έργα ακόμη και στο πιο μακρινό θαλασσινό σημείο του πλανήτη.
Η ΑΚΜΩΝ λειτουργεί επιτυχημένα εδώ και 20 χρόνια και προχωρά ανοδικά. Ο Γιάννης Αρβανίτης και οι συνεργάτες του είναι ειδικοί στις επισκευές και αναγομώσεις όλων των τύπων ανταλλακτικών πλοίων, όπως κεφαλών εμβόλου, εμβόλων ηλεκτρομηχανής, εμβόλων αλουμινίου, βαλβίδων, εδρών, καπακιών, βάκτρων, βαλβιδοφόρων, ποδιών, καθώς και σε πολλές άλλες εξειδικευμένες μηχανουργικές εργασίες. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι πιστοποιημένα και βάση των προδιαγραφών και των απαιτήσεων του πελάτη. Με γνώμονα τις απαιτήσεις των πελατών της, η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 2001: 2000 (BUREAU VERITAS CERTIFICATION) παρέχοντας την ανώτατη εγγύηση.

 

 

KAM1

 


Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πελατολόγιο της εταιρείας ΑΚΜΩΝ συμπεριλαμβάνονται εκ των κορυφαίων ναυτιλιακών επιχειρήσεων της χώρας μας, όπως, DANAOS SHIPPING CO LTD, SEA STAR CHARTERING LTD, RIAMAR SHIPPING CO LTD, NEWPORT SA, MCCL OPS, AFAMIA SHIPPING CO SA, ALBAMAR SHIPPING SA, DERNA CARRIERS SA, DIAVLOS MARITIME CO, BLUE OCEAN MARITIME INC, ARISTON NAVIGATION CORP, EURODEVELOPMENT SHIPMANAGEMENT LTD, GMA MARITIME SA (GMTH), SEA VELVET INTERNATIONAL SA, EMPRESSA MARITIME CASTILLO SA

 

 

KAM2

 


www.akmonsamachineshop.gr

 

 

Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, ο Ταμίας της ΑΠΕ κ. Πάνος Καρατζάς, ο προπονητής της Αγίας Ελεούσας κ. Τάκης Γιαννόπουλος και ο κ. Γιάννης Αρβανίτης.

 

 

KAM3

 

 

 

AKMONSA

 

 

akmok