ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟ 2019 Η PIZZA YESS!

 

YESAP

 

 

Μία επιχείρηση τοπικού χαρακτήρα, που δρα στα προάστια μας, εδρεύοντας στο γειτονικό Χαϊδάρι, αλλά τα τελευταία χρόνια η επιτυχία της έχει ξεπεράσει τα στενά γεωγραφικά όρια, αποκτώντας πελατολόγιο και φανατικούς καταναλωτές, τόσο στην πόλη μας, όσο και στα όμορα προάστια του Αιγάλεω και του Κορυδαλλού.
Η PIZZA YESS, λοιπόν, αντιλαμβανόμενη, ότι πάνω από την… ξερή έννοια του εμπορίου και της κατανάλωσης, είναι η σχέση εμπιστοσύνης και ανταπόδοσης με τους δημότες των περιοχών που αναπτύσσεται, επιβραβεύει και συμμετέχει σε κοινωνικές ενέργειες στηρίζοντας ομάδες, θεσμούς και δομές.
Στην πόλη μας την Αγία Βαρβάρα, η PIZZA YESS, και ο ιδιοκτήτης κ. Μπάμπης Κούτρας, από την περασμένες χρονιές το 2017 και το 2018, επέλεξε, στηρίζοντας τον αθλητισμό της πόλης, να είναι μεταξύ των επισήμων υποστηρικτών – χορηγών της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα. Με την έναρξη του 2019 ο δραστήριος επιχειρηματίας, θέλοντας εκ νέου να συνεχίσει αυτή την επιτυχημένη συνεργασία, ανανέωσε αυτήν την εμπορική συμφωνία / στήριξη με τον ιστορικό σύλλογο της πόλης μας. Στην σχετική φωτογραφία, ο κ. Μπάμπης Κούτρας (δεξιά) με τον Γενικό Γραμματέα της ΑΠΕ Κ. Θεόδωρο Γουρνά (αριστερά).


 PIZZA YESS: Αγωνιστών Στρατοπέδου 106, Χαϊδάρι, delivery καθημερινά από τις 12.30 το πρωί έως τις 12.30 το βράδυ, σε ΧΑΪΔΑΡΙ, ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ, ΑΙΓΑΛΕΩ (έως και στις παρυφές του Περιστερίου). ΤΗΛ.: 210 5812624, FB: YessPizza & online παραγγελίες: www.yess-pizza.gr

 

 

YESSNEW