ΜΕ ΣΙΔΕΡ(Η)Ο Η ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟ 2018!

 

LEMAC

 

 

Στις εκτός έδρας επιτυχίες επανήλθε η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, καθώς για την 14η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ επικράτησε στην Τερψιθέα επί της ομώνυμης ομάδας με 1-0. Ο σύλλογος της Αγίας Βαρβάρας, που στις δύο προηγούμενες εκτός έδρας συναντήσεις είχε υποστεί ισάριθμες ήττες, δεν είχε άλλη επιλογή από τη νίκη στον αγώνα με την Τερψιθέα, εφόσον ήθελε να κοιτάει με αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Τάκη Γιαννόπουλου έδειξαν στιβαρό αγωνιστικό πρόσωπο, έλεγξαν την ροή του αγώνα και έφτασαν δίκαια στη νίκη, αποχαιρετώντας με «τρίποντο» το 2018. Στο 25΄ ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Αλέξανδρος Ρούσσος έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία της ΑΠΕ στο ματς, καθώς το πέναλτι που εκτέλεσε το απέκρουσε ο Κάρσος. Το πολύτιμο νικηφόρο 0-1 για την Αγία Ελεούσα σημείωσε στο 37΄ ο Κώστας Σιδέρης έπειτα από όμορφη ασίστ – λόμπα του Ρούσσου. Ήταν το 5ο φετινό γκολ του σκόρερ σε αυτές τις 14 αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Επίσης ήταν η 4η φετινή εκτός έδρας νίκη για την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα σε 8 αγώνες μακριά από το Οριζομύλων, όπου το «παζλ» συμπληρώνουν ακόμη 4 εκτός έδρας ήττες, ενώ στα γκολ μακριά από την έδρα της οι «κυανόλευκοι» της Αγίας Βαρβάρας έχουν θετικό πρόσημο με 15-10. Και μιας και πιάσαμε τα στατιστικά να πούμε ότι εντός έδρας η ΑΠΕ σε 6 αγώνες έχει 5 νίκες, μία (1) ήττα και τέρματα 19-6 υπέρ της.
Έπειτα από 14 αγωνιστικές η «Αγία» είναι στην 4η θέση με 27 βαθμούς έχοντας 9 νίκες, καμία (0) ισοπαλία, 5 ήττες και τέρματα 34-16. Στην παραγωγικότητα, όπως έχουμε γράψει, υπάρχει πλουραλισμός σκόρερ, καθώς εννέα (9) παίκτες είναι αυτοί που έχουν πετύχει τα 34 αυτά γκολ. Πρώτος σκόρερ ο Αλέξανδρος Ρούσσος με 12 και ακολουθούν οι Γιαννόπουλος (5), Σιδέρης (5), Μπάκας (4), Σκεπετάρης (3), Κακαβάς (2) και από ένα (1) οι Παπαδόπουλος Γιάννης, Ηλιαδάκης, Λάμπρου.
Αυτά τα 34 γκολ η ΑΠΕ τα σημείωσε σε 12 αγώνες, καθώς μόνο σε 2 αγώνες ήταν «άσφαιρη» επιθετικά, ενώ αντίθετα τα 16 γκολ τα δέχθηκε σε 9 αγώνες και διατήρησε ανέπαφη την εστία της σε 5 ματς.
Το καλύτερο διάστημα για την ΑΠΕ ήταν από την 6η έως την 9η αγωνιστική όταν πέτυχε το σερί των 4 νικών με σύνολο γκολ 18-4!
Όσο αφορά την χρονική περιοδικότητα την επιθετικής παραγωγής η ΑΠΕ σημείωσε τα 14 γκολ στο α΄ ημίχρονο των αγώνων και 20 στην επανάληψη. Η εστία της παραβιάστηκε 5 φορές στο α΄ ημίχρονο, ενώ 11 γκολ δέχθηκε στο 2ο 45λεπτο.


ΤΕΡΨΙΘΕΑ: Καρσός, Μυλωνάς, Τσιρόπουλος, Κουλουκτσής, Λεβετσοβίτης, Γραμματικόπουλος (58΄ Πρασσάς), Γουρζουλίδης (68΄ Πετράτος), Καταβάτης, Σκουμπουρδής (46΄ Ζησόπουλος), Τσιρόπουλος, Γιοματάρης.


ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ζαφειρόπουλος, Βλαχόπουλος, Παπαδόπουλος Γιάννης, Τσολάκος, Σκεπετάρης, Μπάκας (84΄ Μακρής Κ.), Μπενδέλας (46΄ Κατσικογιάννης), Ηλιαδάκης, Σιδέρης (89΄ Λάμπρου), Γιαννόπουλος, Ρούσσος.


 Η Αγία Ελεούσα με την ολοκλήρωση της 14ης αγωνιστικής αποχαιρέτησε το 2018, καθώς οι επόμενες επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της είναι το 2019. Η νέα χρονιά θα αρχίσει με μία πολύ μεγάλη συνάντηση, καθώς την ημέρα των Φώτων, την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019 στις 2.30 το μεσημέρι θα παίξει με τον ΑΟ Χαϊδαρίου (γηπεδούχος) στο πλαίσιο των προημιτελικών (8) του κυπέλλου ΕΠΣΑ. Για το πρωτάθλημα η ομάδα της πόλης μας θα αγωνιστεί εντός έδρας με τα Βριλήσσια την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 για την 15η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ, όταν και ολοκληρώνεται ο α΄ γύρος.

 

 

XNL1 5

 LEMONAKI μουσικό μεζεδοπωλείο: Στρ. Καραϊσκάκη 35 Χαϊδάρι, τηλ. 210 5322122