…ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

APVA

 

 

Ασορτί με τον βροχερό καιρό του πρωινού της 18ης Νοεμβρίου 2018, η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ήταν ποδοσφαιρική… καταιγίδα και νίκησε – σκόρπισε εύκολα εντός έδρας με 5-0 τη Νίκη Αλίμου για την 9η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ. Μία νίκη, η 4η συνεχόμενη για το αγωνιστικό σύνολο του Τάκη Γιαννόπουλου, που έφερε την ομάδα της πόλης μας στην 2η θέση (ισοβαθμεί με Ανθούπολη, Λυκόβρυση), μόλις ένα (1) βαθμό πίσω από το πρωτοπόρο Καματερό. Μάλιστα σε αυτές τις τέσσερις σερί νίκες η ΑΠΕ έχει σημειώσει 18 (!) γκολ, γεγονός που την έχει φέρει να έχει την καλύτερη επίθεση του ομίλου με 25 γκολ συνολικά. Επίσης ήταν το δεύτερο συνεχόμενο ματς, όπου οι «κυανόλευκοι» της Αγίας Βαρβάρας κράτησαν ανέπαφη την εστία τους, και πλέον έχουν την 2η καλύτερη άμυνα του ομίλου.
Στο 10΄ ο Ρούσσος πέτυχε το 1-0 και στο 44΄ ο Ηλιαδάκης έκανε το 2-0. Στο 63΄ ο Ρούσσος σημείωσε το 3-0, ενώ στο 69΄ ο Σιδέρης έχασε την ευκαιρία να στεφθεί σκόρερ, καθώς το πέναλτι που εκτέλεσε βρήκε το δοκάρι. Στο 81΄ ο Μπάκας «έγραψε» το 4-0 και το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 86΄ ο Λάμπρου.
Ο Αλέξανδρος Ρούσσος με τα δύο (2) γκολ που σημείωσε συνέχισε το εκπληκτικό σερί του. Είναι στην κορυφή των σκόρερ με 10 γκολ σε εννέα (9) αγωνιστικές – έχει πετύχει και άλλα 3 στο κύπελλο – ενώ έχει σημειώσει γκολ και στα 7 ματς, όπου η ΑΠΕ έχει βρει δίχτυα! Το απόλυτο ρεκόρ δηλαδή! Δεύτερος (2ος) σκόρερ της ομάδας είναι ο Γιαννόπουλος με 4 γκολ, τρία (3) έχει πετύχει ο Σιδέρης, από 2 οι Σκεπετάρης, Μπάκας και από ένα (1) οι Κακαβάς, Παπαδόπουλος Ιωαν., Ηλιαδάκης και Λάμπρου.
Έπειτα από 9 αγωνιστικές η «Αγία» είναι στην 2η θέση με 18 βαθμούς έχοντας 6 νίκες, 3 ήττες και τέρματα 25-9.
Ακολουθεί το εκτός έδρας ντέρμπι (10η αγωνιστική) με την Λυκόβρυση.
ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Μπαλωμένος, Βλαχόπουλος, Μπενδελάς, Αγουρίδας, Μπάκας, Λάππας, Κακαβάς (74΄ Κατσικογιάννης), Σιδέρης (70΄ Λάμπρου), Γιαννόπουλος (60΄ Σελιμάϊ), Ρούσσος.
ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: Χαπάλογλου, Παπαδημητρίου, Μαυραγάνης, Αθανασίου, Κομινάτος, Αργύρης (70΄ Κώνστας), Δημάκης (70΄ Φρυγανιώτης), Σαράντος, Τσιλεδάκης (53΄ Αγερίδης), Βασιλειάδης (70΄ Μπουσιούρας), Γαρυφάλλου.

 

 

KOSM

 Παραδοσιακή Χαλβαδοποιϊα – Χειροποίητα Προϊόντα, Μ. Κοσμίδης & ΣΙΑ Ο.Ε.: Ελ. Βενιζέλου και Ψηλορείτη 4 Αγία Βαρβάρα, τηλ./FAX: 210 5444722 – www.halvadopoiia.gr