…ΤΑΡΙΦΑ ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΑΣ

 

ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΕΡΙ ΡΟΥΣΣΟΥ!

 

RGSP

 

 

Μία ακόμη μεγάλη σε έκταση – όσο αφορά το σκορ – εκτός έδρας νίκη για την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, η οποία στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ, κέρδισε στα Βριλήσσια την γηπεδούχο ομάδα του Παραδείσου με 4-0, πετυχαίνοντας το τρίτο της (3ο) σερί νικηφόρο αποτέλεσμα, αποδεικνύοντας αγωνιστικά, ότι το σύνολο του Τάκη Γιαννόπουλου, είναι σε ολόγιομο… φεγγάρι! Μάλιστα σε αυτά τα τρία τελευταία ματς, η ΑΠΕ λειτουργεί επιθετικά ως… οδοστρωτήρας, καθώς έχει πετύχει 13 γκολ!
Η ιστορική ομάδα της Αγίας Βαρβάρας στον αγώνα με τον Παράδεισο δεν ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο. Προηγήθηκε στο 13΄ (0-1) με πλασέ του Γιάννη Παπαδόπουλου (φώτο / πρώτος από δεξιά), ενώ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 45΄. Στην επανάληψη οι «κυανόλευκοι» της πόλης μας μπήκαν εντελώς αλλαγμένοι, ανέβασαν κατακόρυφα ρυθμούς και επέβαλλαν το παιχνίδι τους. Στο 55΄ ο Ρούσσος (φώτο / πρώτος από αριστερά) πέτυχε το 0-2 με εκπληκτικό σουτ, στο 62΄ ο Σιδέρης (φώτο / δεύτερος από δεξιά) με πλασέ έκανε το 0-3 και το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στο 79΄ ο Γιαννόπουλος (φώτο / δεύτερος από αριστερά) με ωραίο σουτ.
Με αυτή την επιτυχία της η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα διεύρυνε και παράλληλα καθιέρωσε μια ποσοτική… ΤΑΡΙΦΑ στο σκορ. Και στις 3 εκτός έδρας νίκες της η ομάδα της πόλης μας «φιλοδωρεί» με 4 γκολ (!) τους αντιπάλους της. Την 3η αγωνιστική ήταν το 1-4 επί του Καματερού, την 6η το 1-4 επί του Ζέφυρου στο Αιγάλεω και προχθές, Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 για την 8η αγωνιστική, ήρθε το 0-4 επί του Παραδείσου.
Στα πιο επιμέρους επιθετικά στοιχεία, ο φορμαρισμένος Αλέξανδρος Ρούσσος, εκτός από το ότι είναι πρώτος σκόρερ της ΑΠΕ μέχρι τώρα με 8 γκολ (στο πρωτάθλημα) και 3 στο κύπελλο, «έχτισε» και ένα εξαιρετικό σερί - ρεκόρ! Στα 6 από τα 8 ματς του πρωταθλήματος, όπου η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα έχει σκοράρει (στα άλλα δύο ματς η «Αγία» γνώρισε ήττες με σκορ 1-0), ο σέντερ φορ του συλλόγου έχει πετύχει γκολ! Δηλαδή σε όλα! Επίσης, ο Κώστας Σιδέρης σκόραρε για τρίτο σερί παιχνίδι, ενώ ο ταλαντούχος Δημήτρης Γιαννόπουλος συνεχίζει να δείχνει ότι έχει πολύ καλή σχέση με τα δίχτυα (μάλλον το… dna), καθώς με το γκολ που σημείωσε έφτασε τα 4 και είναι δεύτερος σκόρερ του συλλόγου. Τα υπόλοιπα τέρματα της ΑΠΕ έως τώρα στο πρωτάθλημα έχουν πετύχει ο Σκεπετάρης (2) και από ένα (1) οι Κακαβάς, Μπάκας και Γιάννης Παπαδόπουλος. Όσο αφορά το αμυντικό σκέλος, ήταν ο δεύτερος αγώνας από τους οκτώ (8), όπου η ΑΠΕ κράτησε την εστία της ανέπαφη.
Η Αγία Ελεούσα έπειτα από 8 αγωνιστικές είναι στην 3η θέση (ισοβαθμεί με Λυκόβρυση, Άγιο Δημήτριο και Τερψιθέα) με 15 βαθμούς έχοντας 5 νίκες, 3 ήττες και σύνολο τερμάτων 20-9. Το αγωνιστικό σύνολο του Τάκη Γιαννόπουλου μετά τα 8 αυτά ματς δείχνει ισορροπία, καθώς έχει την 3η καλύτερη άμυνα και την 3η καλύτερη επίθεση του ομίλου.
ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ: Λουκής, Μότσιος, Μαργιώλας (54΄ Χαβενετίδης), Στούλης (68΄ Σπυρόγλου), Παρδάλης, Καραλής, Μπολέτης, Τσαμουρτζής (61΄ Ελευθερίου Π.), Πέτας, Λεφάκης (83΄ Δούκας), Γεωργακόπουλος.
ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Μπαλωμένος, Βλαχόπουλος, Μπενδελάς, Αγουρίδας, Τσολάκος, Παπαδόπουλος Γ., Κακαβάς (69΄ Σκεπετάρης), Ηλιαδάκης, Σιδέρης (76΄ Μακρής Αγγ.), Γιαννόπουλος (79΄ Ασλάνογλου), Ρούσσος.

 

 

monot