ΣΤΑ ΡΙΜΙΝΙΤΙΚΑ

 

ΜΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ

 

APPARX

 

 

Επίσημη επίσκεψη στην πόλη μας την Αγία Βαρβάρα πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας 12 Νοεμβρίου 2018 ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής στις προσεχείς εκλογές του Μαίου 2019, κ. Γιώργος Πατούλης.
Κατά την περιοδεία του στην Αγία Βαρβάρα, ο κ. Πατούλης, ο οποίος συνοδευόταν από μέλη της Τ.Ο. ΝΔ Αγίας Βαρβάρας, αλλά και τον Υποψήφιο Δήμαρχο της πόλης μας κ. Θεόδωρο Βασιλάκο, επισκέφθηκε και το ποδοσφαιρικό γήπεδο Ριμινίτικα, όπου συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του ΔΣ της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, αποτελούμενη από τον προπονητή (και πρώην Πρόεδρο) κ. Τάκη Γιαννόπουλο, το μέλος κ. Μιχάλη Γούναρη και τον Ταμία κ. Πάνο Καρατζά, όπου συζήτησαν σχετικά με το θέμα της πορείας εργασιών στα Ριμινίτικα. (Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, ο κ. Τάκης Γιαννόπουλος, ο κ. Γιώργος Πατούλης και ο κ. Μιχάλης Γούναρης). Ακολουθεί σχετικό φωτορεπορτάζ.

 

 

kAIS

 

 

 

PAT1

 

PAT2

 

PAT3

 

 

PAT4

 

PAT5

 

 

YESSA

 PIZZA YESS: Αγωνιστών Στρατοπέδου 106, Χαϊδάρι, delivery καθημερινά από τις 12.30 το πρωί έως τις 12.30 το βράδυ, τηλ.: 210 5812624, FB: YessPizza / ΔΙΑΝΟΜΗ σε ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ, ΧΑΪΔΑΡΙ και ΑΙΓΑΛΕΩ.

 

 

PAT6

 

PAT7

 

 

PAT8

 

PAT9

 

PAT10

 

 

MOUSKX