…ΗΠΙΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ

 

Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ!

 

 KAMAP

 

 

Οι πιο παλιοί θα θυμούνται την περίφημη ιστορία με το… θαυματουργό νερό του Καματερού, που είχε συγκλονίσει όλη την Ελλάδα. Τελικά τέτοιο πρέπει να… ήπιε σήμερα Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018 η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, η οποία έκανε την ολική επαναφορά και με μεγάλη εμφάνιση κέρδισε στο Καματερό την ομώνυμη ομάδα με 4-1 για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ. Ήταν η πρώτη νίκη για το ιστορικό σωματείο της πόλης μας, το οποίο στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος (σεζόν 2018 / 2019) είχε ξεκινήσει με ισάριθμες ήττες και έψαχνε – ίσως και απεγνωσμένα – την ολική επαναφορά. Κάτι που έγινε και με τον πιο εμφατικό τρόπο, καθώς οι παίκτες του Τάκη Γιαννόπουλου, μπήκαν αποφασισμένοι στο γήπεδο και πέτυχαν αυτή την μεγάλη και σε έκταση νίκη, απέναντι σε μία ομάδα όπως το Καματερό, το οποίο συγκαταλέγεται μεταξύ των φαβορί για άνοδο.
Σε αντίθεση με τα δύο πρώτα παιχνίδια της, όπου η ΑΠΕ είχε ατυχία, σήμερα της έπιαναν όλα, συνδυαζόμενο βέβαια με το γεγονός ότι όλο το σύνολο των «κυανόλευκων» ήταν σε καλή αγωνιστική μέρα. Μάλιστα το σκορ ημιχρόνου, που έληξε με 0-1, θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο σε έκταση, καθώς η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας απώλεσε 2-3 κλασικές ευκαιρίες.
Στο 18΄ ο Κυρίου ανατρέπει τον Ρούσσο, ο διαιτητής Ευθυμίου αφήνει την φάση να εξελιχθεί και ο επερχόμενος Σκεπετάρης με πλασέ σημειώνει το 0-1. Στο 56΄ και πάλι ο Σκεπετάρης με σουτ σημείωσε το 0-2, ενώ στο 63΄ ο Γιαννόπουλος κάνει την σέντρα και ο Ρούσσος με κεφαλιά, αφού πρώτα βρήκε το δοκάρι, «έγραψε» το 0-3. Στο 71΄ ο Κολοκοτρώνης κερδίζει πέναλτι, το οποίο με εύστοχη εκτέλεση μετατρέπει σε γκολ (1-3) ο Παππάς. Στο 81΄ ο Γιαννόπουλος με σουτ σημείωσε το τελικό 1-4.
ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Κυρίου, Παπαίωαννου, Ανδριτσόπουλος (55΄ Κολοκοτρώνης), Χαντζίτσε, Μπίμπιζας, Παππάς, Δημητρόπουλος (63΄ Χαρατσάρης), Τσιργιώτης, Πετανάϊ, Παναγιωτόπουλος (46΄ Σωτηρόπουλος), Χαιρετάκης.
ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ζαφειρόπουλος, Παπαδόπουλος, Αγουρίδας, Κατσικογιάννης (81΄ Αθανασίου), Τσολάκος (75΄ Μουσούρης), Λάππας, Κακαβάς, Σκεπετάρης (90΄ Ασλάνογλου), Σιδέρης (46΄ Μακρής Αγγ.), Γιαννόπουλος, Ρούσσος.

 

Κατά την προθέρμανση της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ο τερματοφύλακας Κουρουπάκης ένιωσε ενοχλήσεις και τελικά ξεκίνησε ο Ζαφειρόπουλος.

 

Ο Αλέξανδρος Ρούσσος, που σκόραρε για τρίτο σερί ματς της ΑΠΕ (2 στο πρωτάθλημα και ένα στο κύπελλο), αφιέρωσε το γκολ στον παππού του Μάκη Ρούσσο, τον Επίτιμο Πρόεδρο του συλλόγου, που έφυγε από την ζωή το περασμένο Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018.

 

 

 

YESSA

 PIZZA YESS: Αγωνιστών Στρατοπέδου 106, Χαϊδάρι, delivery καθημερινά από τις 12.30 το πρωί έως τις 12.30 το βράδυ, τηλ.: 210 5812624, FB: YessPizza / ΔΙΑΝΟΜΗ σε ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ, ΧΑΪΔΑΡΙ και ΑΙΓΑΛΕΩ.