… ΜΕ ΦΟΡΑ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ

 

ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

KSAP

 

 

Πατάει γήπεδο η ιστορική ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, που στις 5.30 το απόγευμα της Δευτέρας 20 Αυγούστου 2018 στα Ριμινίτικα της Αγίας Βαρβάρας, αρχίζει γεμάτη αισιοδοξία και δυναμική την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2018-2019, όπου για 2η σερί σεζόν θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ.
Η Αγία Ελεούσα, μία από τις πιο ιστορικές, αναγνωρίσιμες και μεγάλες ποδοσφαιρικές δυνάμεις του αθηναϊκού ποδοσφαίρου, αρχίζει μία σεζόν, όχι μόνο με όνειρα, αλλά και στόχους για ψηλά, καθώς σε σχέση με την περασμένη χρονιά, θα παρουσιαστεί με εντελώς ανανεωμένο και ισχυρό αγωνιστικό σύνολο. Η διοίκηση προχώρησε σε μεταγραφική ενίσχυση με την υπόδειξη του προπονητή Τάκη Γιαννόπουλου – θα ακολουθήσουν και άλλες – και η ΑΠΕ μπαίνει με φόρα για το νέο πρωτάθλημα. Ευχή, βέβαια, όλων, είναι να παραδοθεί εντός της χρονιάς – και όσο πιο γρήγορα γίνεται – το γήπεδο στα Ριμινίτικα, και επιτέλους η ομάδα της πόλης μας να το χρησιμοποιήσει ως επίσημη έδρα έπειτα από πάρα πολλά χρόνια.
Ο Τάκης Γιαννόπουλος και οι συνεργάτες του θα δουλέψουν μαζί με τους παίκτες, προκειμένου να είναι έτοιμοι για τα επίσημα ματς. Στο γήπεδο αναμένεται να βρεθούν και πολλοί φίλοι της ομάδας, θέλοντας να δείξουν ότι ο πιο παλαιός θεσμός της πόλης μας δεν έπαψε ποτέ να έχει την έμπρακτη υποστήριξη των κατοίκων της Αγίας Βαρβάρας, και ειδικά ενόψει μίας σεζόν όπου οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες είναι υψηλές από την πρώτη στιγμή.
Σε ανακοίνωση της ΑΠΕ αναφέρονται μεταξύ άλλων: «… Ο Τάκης Γιαννόπουλος, οι παίκτες του, το προπονητικό τιμ και φυσικά το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας σας περιμένουν να βρεθείτε στο πλευρό τους ώστε να ξεκινήσουμε ΟΛΟΙ μαζί, ΔΥΝΑΤΑ αυτό το νέο ταξίδι...».

 

 

LIXOK