ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ

 

ΑΠΟ ΤΟ APEAGIAELEOUSA1936.GR

 

KFDA

 

 

Στο επίσημο διαδικτυακό μέσο της ΑΠΕ Αγίας Ελεούσας apeagiaeleousa1936.gr και στον Υπεύθυνο Τύπου του συλλόγου κ. Παναγιώτη Δαλαταριόφ, μίλησε ο γνωστός επιχειρηματίας (ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΊΟ «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ») της πόλης μας και ισχυρός αρωγός του «κυανόλευκου» σωματείου, κ. Γιώργος Κουφόπουλος. Η διοίκηση της ΑΠΕ αναγνωρίζοντας την μεγάλη προσφορά του εν λόγω συμπολίτη μας προς τον σύλλογο, μια συμπεριφορά η οποία αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους επαγγελματίες της Αγίας Βαρβάρας, ενόψει της φετινής σεζόν του παρέδωσε τιμής ένεκεν της κάρτα διαρκείας 2018-2019, θέλοντας με αυτή την συμβολική κίνηση να του πει το ελάχιστο ευχαριστώ προς το πρόσωπο του από όλη την μεγάλη οικογένεια της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.
Στις δηλώσεις του, στο apeagiaeleousa1936.gr, ο κ. Κουφόπουλος, καλεί τους επαγγελματίες της πόλης μας να στηρίξουν ενεργά τον σύλλογο. Συγκεκριμένα επεσήμανε: «Μεγάλη χαρά και τιμή μου προκάλεσε η παραλαβή της κάρτας διαρκείας της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, της αγαπημένης ομάδας όλων των κατοίκων της Αγίας Βαρβάρας. Παίρνοντας, λοιπόν, την ευκαιρία θα ήθελα να ευχηθώ να συνεχιστεί η προσπάθεια των παικτών για το καλύτερο της ομάδας μας, αλλά και του προεδρείου της ομάδας στο να αποδώσει τα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων. Διότι ανεβαίνοντας ψηλότερα, κοιτάμε μακρύτερα. Αυτό το έχει αποδείξει το Διοικητικό Συμβούλιο με τη μέχρι τώρα θητεία του.
Δουλεύουμε αθόρυβα για το καλό της αγαπημένης μας ομάδας, με την υποστήριξη αρκετών επιχειρηματιών της περιοχής. Θέλω να σταθώ σε αυτό και καλώ κι άλλους επιχειρηματίες να έρθουν κοντά μας και να βοηθήσουν την ομάδα της καρδιάς μας, προκειμένου να δυναμώσει πιο πολύ. Σας ευχαριστώ».

 

 

LIXOK