ΓΙΑΓΚΑΣ: ΔΥΝΑΤΗ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ

 

GAPS

 

 

Το ετήσιο αθλητικό του καθήκον προσέτρεξε να εκπληρώσει ο Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Βαρβάρας και Επικεφαλής της παράταξης «ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» κ. Μιχάλης Γιάγκας, ο οποίος προμηθεύτηκε το εισιτήριο διαρκείας της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα για την αγωνιστική σεζόν 2018-2019 στο πρωτάθλημα της Β΄ Αθήνας, όπως και να ανανεώσει την κάρτα μέλους.
Ο Ακαρνάνας την καταγωγή συμπολίτης μας, εννοείται ότι δεν θα ξέχναγε την ευγενή υποχρέωση του, που δεν ήταν άλλη από την ψήφο… εμπιστοσύνης στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα. Όπως τόσο άλλοι – και είναι πολλοί - έτσι και ο κ. Γιάγκας, στην εθιμοτυπική συνάντηση που είχε πριν λίγα 24ωρα με τον Πρόεδρο της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα κ. Γρηγόρη Μαγαλιό, έδειξε έμπρακτα την συμπαράσταση του προς τον σύλλογο, που αφορούσε την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας και την ανανέωση της κάρτα μέλους.
“Έχοντας μία δυνατή Αγία Ελεούσα, έχουμε και ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ. Δεν είναι μόνο η στήριξη προς την ομάδα μας και τις προσπάθειες που καταβάλλει το ΔΣ να την κρατήσει όρθια, έχοντας μάλιστα να αντιμετωπίσει και το χρόνιο γηπεδικό πρόβλημα, αλλά είναι περισσότερο η πρόθεση για να κρατήσουμε ζωντανό το κοινωνικό αγαθό που λέγεται αθλητισμός και κατ’ επέκταση ενεργή τη νεολαία μας, σε μία πόλη όπου τα προβλήματα και ειδικά σε αυτόν τον τομέα είναι μεγάλα και πολλά. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, εμείς οι πολίτες της Αγίας Βαρβάρας, είναι απλά να σταθούμε, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, κοντά στην ιστορική ΑΠΕ Αγία Ελεούσα», τόνισε μιλώντας στην εφημερίδα «Αγία Βαρβάρα Η Πόλη μας» ο κ. Γιάγκας και συμπλήρωσε: «Κοντεύουμε προς την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του συλλόγου και θα ήθελα να ευχηθώ σε όλη την μεγάλη αθλητική οικογένεια της ΑΠΕ, τους παράγοντες, την τεχνική ηγεσία, τους παίκτες και τους φίλους της, υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά με επιτυχίες».

 

 

gerolymatos