ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ «ΔΡΑΜΙ»

 

ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΛΑΠΠΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

LAPGR

 

 

Μία τυχαία παρουσία του στο μεζεδοπωλείο «ΤΟ ΔΡΑΜΙ» στην Αγία Βαρβάρα στο ξεκίνημα του 2018 ήταν η απαρχή για καταλήξει σήμερα το απόγευμα Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018, ο Κώστας Λάππας, ο Αιγαλιώτης στόπερ, στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα και να την ενισχύσει την σεζόν 2018-2019 στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ.
Στα μέσα Ιανουαρίου 2018 και σε ένα τραπέζι στο μεζεδοπωλείο «ΤΟ ΔΡΑΜΙ», απολαμβάνουν τα εκλεκτά εδέσματα μία παρέα, αποτελούμενη, από έναν κάτοικο Αγίας Βαρβάρας, έναν παράγοντα χαϊδαριώτικης ομάδας, έναν προπονητή χαϊδαριώτικου σωματείου, όπου ο τελευταίος προσκαλεί τηλεφωνικά τον Κώστα Λάππα και μετά από λίγη ώρα είναι στο μαγαζί. Μεταξύ… τύρου, αχλάδου και ζύθου (AMSTEL προτιμούσε η παρέα), και ενώ η κουβέντα είχε πάει στα αμιγώς ποδοσφαιρικά, ο συμπολίτης μας είπε στον Λάππα, ότι καλό θα ήταν για την καριέρα του το επόμενο καλοκαίρι (αυτό που διανύουμε τώρα) να σκεφθεί και την προοπτική της ιστορικής ΑΠΕ Αγία Ελεούσα. Ο Λάππας, ως καλό όνομα στο αθηναϊκό ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι, δεν απέκλεισε το σκεπτικό, απλώς είχε επισημάνει ότι αν το οικονομικό και οι υψηλοί στόχοι της ομάδας, τον κάλυπταν, τότε θα το συζητούσε ευχαρίστως.
Η συζήτηση αυτή, την επόμενη μέρα μετά του Αγίου Αθανασίου, μεταφέρθηκε σε παράγοντα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, και από εκείνη την χρονική στιγμή ο Λάππας μπήκε στα μεταγραφικά υπ’ όψιν της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, καθώς ήδη στα πρώτα του πλάνα ο σύλλογος (από το χειμώνα) ήξερε ότι στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο θα έψαχνε στην αγορά για στόπερ. Πράγματι τα στατιστικά του Λάππα, όλες τις τελευταίες σεζόν, κάλυπταν και με το παραπάνω τα στάνταρ της ΑΠΕ, οπότε από τότε ο παίκτης είχε μπει στο στόχαστρο, τουλάχιστον του παράγοντα / των παραγόντων, που γνώριζαν το θέμα. Ο καιρός πέρασε, η ΑΠΕ έκανε καλή πορεία στην Β΄ ΕΠΣΑ, το καλοκαίρι ήρθε, και τα μεταγραφικά πλάνα της ομάδας τέθηκαν επί τάπητος. Πριν από λίγες μέρες και ενώ ο παίκτης είχε αποφασίσει να μην συνεχίσει στην Κηπούπολη, συναντήθηκαν τυχαία μέλος του τεχνικού τιμ της ΑΠΕ με τον προπονητή του χαϊδαριώτικου σωματείου (ο προπονητής που ήταν παρών στο τραπέζι του Ιανουαρίου), ο οποίος και υπέδειξε εκ νέου τον συγκεκριμένο μεταγραφικό στόχο. Το θέμα αναθερμάνθηκε, η Αγία Ελεούσα ήρθε σε επίσημη επαφή με τον Λάππα πριν λίγα 24ωρα, οι φιλοσοφίες ταίριαξαν, στο οικονομικό υπήρξε ταύτιση και τελικά ο Αιγαλιώτης Κώστας Λάππας, είναι πλέον παίκτης της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.
Όσο αφορά τα τελευταία στατιστικά του 28χρονου στόπερ, την σεζόν που πέρασε (2017-2018) ο εν λόγω αμυντικός στο α΄ μισό της περιόδου ήταν στην Αθηναϊδα, όπου στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας είχε 13 συμμετοχές και ένα (1) αυτογκόλ, ενώ στο β΄ μισό έπαιξε με την Κηπούπολη στην Β΄ ΕΠΣΑ, όπου είχε 13 συμμετοχές και μία (1) αποβολή. Την χρονιά 2016-2017 ήταν στα Πετράλωνα, όπου στην Β΄ Αθήνας είχε 21 συμμετοχές, μία (1) αποβολή, ένα (1) γκολ, ενώ την περίοδο 2015-2016 με την ίδια ομάδα στην ίδια κατηγορία είχε 26 συμμετοχές, 2 αποβολές και ένα (1) αυτογκόλ. Την περίοδο 2014-2015 ο Λάππας ήταν στον Βοτανικό όπου στην Β΄ κατηγορία της Αθήνας είχε 28 συμμετοχές.

 

LIXOK