ΤΟ ΤΙΜ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

 

ΣΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

SYNG

 

Στην φάση υλοποίησης του προγραμματισμού της για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2018-2019 στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ έχει μπει δυναμικά η ιστορική ΑΠΕ Αγία Ελεούσα. Η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας ανακοίνωσε χθες – Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 - επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Τάκη Γιαννόπουλο (φώτο: πάνω σειρά / αριστερά) και σήμερα Τρίτη 26 Ιουνίου 2018, έγινε γνωστή όλη η σύνθεση του τμήματος συνεργατών, που θα περιβάλλει τον εν λόγω τεχνικό.
Βοηθός προπονητή θα είναι ο Κώστας Κωνσταντινίδης (φώτο: πάνω σειρά / δεξιά), με τεράστια παρουσία στην ομάδα της Αγίας Ελεούσας, τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής εδώ και πολλά χρόνια σε όλα τμήματα. Γυμναστής ανέλαβε ο Παναγιώτης Τσαγκαράτος, ο οποίος προέρχεται από τον Διαγόρα Αιγάλεω, ενώ λίγα χρόνια πριν ήταν στην ομάδα της πόλης μας ως συνεργάτης του προπονητή κ. Λευτέρη Αλεξάκη με τον οποίο είχε συνεργαστεί και στο Ηράκλειο. Με την Αγία Ελεούσα ανανέωσε την συνεργασία του ως Προπονητής Τερματοφυλάκων ο εργατικότατος και γνώριμος στον σύλλογο της ΑΠΕ, Νίκος Ζούκας (φώτο: κάτω σειρά / μεσαία), ο οποίος φόρεσε για αρκετά χρόνια την φανέλα της ομάδας. Επίσης, συνεχίζουν ως συνεργάτες του Γιαννόπουλου, ο μασέρ Σέβος Αλεβίζος και ο φυσικοθεραπευτής Τάσος Ορφανίδης.
Όσο αφορά τους συνεργάτες του Γιαννόπουλου από πλευράς διοικητικής μέριμνας, Γενικός Αρχηγός θα είναι ο πολύπειρος Χρήστος Τσουκαλάς (φώτο: κάτω σειρά / αριστερά), το πόστο του Αναπληρωτή Γενικού Αρχηγού θα καλύπτει ο Πάνος Καρατζάς, ενώ στο νευραλγικό πόστο του Έφορου θα είναι ο οργανωτικός Χρήστος Γιαννακαρώνης (φώτο: κάτω σειρά / δεξιά).

 

LIXOK