ΜΕ ΜΠΑΚΑ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

 

Η ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

BAKASP2

 

 

Μεγάλη βαθμολογική ανάσα για την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, η οποία στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ κέρδισε εκτός έδρας με 1-0 τον ΓΣ Καισαριανής. Η ομάδα της πόλης μας, που έχει μείνει πίσω στην βαθμολογία, πήγε μόνο για το διπλό στην Καισαριανή, όπως είχε δηλώσει και μεσοβδόμαδα ο προπονητής της κ. Τάκης Γιαννόπουλος, και οι παίκτες του έκαναν αυτό που έπρεπε. Οι «κυανόλευκοι» ποδοσφαιριστές μπήκαν... άριστα διαβασμένοι στο γήπεδο, ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έφτασαν δίκαια στη νίκη, με ένα γκολ του Μπάκα (φώτο) στο 78΄ (0-1).
Στο πρώτο ημίχρονο πρωταγωνίστησαν η βροχή και οι δυνατές μονομαχίες. Παρόλα αυτά, η ομάδα της πόλης μας κατάφερε να δημιουργήσει δύο καλές ευκαιρίες με τους Καρατζά και Τσιάβο – αμφότεροι, όμως, δεν βρήκαν στόχο. Στο β΄ μέρος, η ΑΠΕ μπήκε πιο συγκεντρωμένη κι η ελάττωση της βροχής βοήθησε να παιχτεί καλύτερο ποδόσφαιρο. Κακαβάς, Μπάκας και Κυβέλος είχαν καλές στιγμές να ανοίξουν το σκορ, αλλά αυτό επιτεύχθηκε τελικά στο 78΄. Το γκολ σημείωσε με πλασέ από το ύψος του πέναλτι ο Μπάκας, ύστερα απο όμορφο γύρισμα του Τσιάβου.
Έπειτα από 9 αγωνιστικές η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα είναι στην 13η θέση με 8 βαθμούς έχοντας 2 νίκες, 2 ισοπαλίες, 5 ήττες και σύνολο τερμάτων 6-13. Την επόμενη αγωνιστική (10η) η Αγία Ελεούσα υποδέχεται τον Φοίνικα Περιστερίου και η ομάδα της πόλης μας φιλοδοξεί να πετύχει την πρώτη της εντός έδρας νίκη στην φετινή σεζόν.
ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Γιαννακαρώνης, Γούσγουλας, Δαρτσινής (90΄ Μπενδελάς), Κάνδιας, Καρύδης, Τζουμανάι, Κακαβάς, Κυβέλος, Τσιάβος (87΄ Δαρδανός), Μπάκας, Καρατζάς (82΄ Τυριακίδης – 90΄ Μακρής).