ΓΙΑ 4η ΣΕΖΟΝ ΜΑΖΙ

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

ΚΑΙ PSS by SPORTteam

 

Ξεκίνησε η ποδοσφαιρική σεζόν 2023-2024 και όπως έγινε γνωστό, οι ακαδημίες της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα συνεχίζουν, για 4η σερί αγωνιστική χρονιά, την συνεργασία τους με το “Δίκτυο Ποδοσφαιρικών Σχολών Παναθηναϊκού (PSS) by SPORTteam”, ανανεώνοντας την σχετική επιτυχημένη συμφωνία τους.

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ PSS

Το Δίκτυο  ποδοσφαιρικών Σχολών του Παναθηναϊκού (PSS) και η εταιρία SPORTteam με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας μας με την Ακαδημία της  ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.

Η άριστη μέχρι τώρα συνεργασία μας συνεχίζεται με στόχο την διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους νεαρούς αθλητές και τους γονείς τους.

Σύσσωμη η οικογένεια του δικτύου σχολών Παναθηναϊκού εύχεται στην ακαδημία καλή και υγιής αγωνιστική χρονιά.

Διεύθυνση: Δημοτικό Γήπεδο Αγίας Βαρβάρας, Φλέμινγκ 22 Αγία Βαρβάρα / τηλ.: 6972-780003 / e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / site: www.apeagiaeleousa1936.gr / Υπεύθυνος Σχολής: Πάνος Καρατζάς

 

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑ

Σε επίσημη δήλωση του σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας, το μέλος του ΔΣ της ΑΠΕ και Υπεύθυνος της Σχολής της Αγίας Ελεούσας, κ. Πάνος Καρατζάς (κεντρική φώτο), επεσήμανε:

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα να εκπροσωπώ το ΔΣ της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, εκτελώντας χρέη υπεύθυνου Ακαδημίας.

Είναι επίσης τιμητικό για τον σύλλογο να έχουμε επιλεγεί από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός (ασχέτως οπαδικών συναισθημάτων) ως σχολή ποδοσφαίρου του δικτύου τους.

Θέλω να ευχαριστήσω την εταιρεία sporteam και προσωπικά τον Κώστα Αλάσσα για την αθλητική συμπόρευση τα προηγούμενα τρία χρόνια. Ευελπιστώ ότι κάθε ημέρα θα κάνουμε και ένα βήμα μπροστά.

Επί της ευκαιρίας θέλω να ευχαριστήσω επίσης για την άψογη συνεργασία που έχουμε, τον Τεχνικό Διευθυντή των υποδομών μας Αντώνη Βαζλαματζή και την υπεύθυνη γραμματείας Κατερίνα Τσαλαμάγκα».