ΜΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

ARXGOUTT

 

 

Στο γήπεδο του Χαλανδρίου ξεκινάει σήμερα το απόγευμα (στις 4.30) Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου 2022, το ποδοσφαιρικό της ταξίδι στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ για την σεζόν 2022-2023, η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.

Η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (2ος Όμιλος Α΄ ΕΠΣΑ) αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ισχυρή ΑΕ Χαλανδρίου, που πέρυσι κατέκτησε την 1η θέση, αλλά δεν προχώρησε μετά τους αγώνες διαβάθμισης.

Η ΑΠΕ συναντά σε επίσημο αγώνα πρωταθλήματος το Χαλάνδρι, μετά από 7 χρόνια, καθώς οι δύο (2) ομάδες ήταν μαζί σε ίδιο όμιλο της Α΄ ΕΠΣΑ, την σεζόν 2014-2015.

Για την ιστορία, τότε, στον αγώνα του α΄ γύρου και την 15η αγωνιστική στις 4 Ιανουαρίου 2015 η Αγία Ελεούσα είχε νικήσει εντός έδρας στο γήπεδο Οριζομύλων με 2-1, ενώ στον β΄ γύρο και την 30η αγωνιστική στις 25 Απριλίου 2015, το γηπεδούχο Χαλάνδρι είχε επικρατήσει με 2-1.

Στο σημερινό εναρκτήριο ματς της σεζόν 2022-2023, διαιτητής θα είναι ο Τσατσούλης, με βοηθούς τους Βλατάκη και Αθανασόπουλο.

 

 

MESGERDIE

 

 

 

ΜΕ ΓΚΟΥΤΙΔΗ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

 

Ο νεαρός ταλαντούχος Θανάσης Γκουτίδης (κεντρική φώτο), είναι η τελευταία μεταγραφική προσθήκη της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα. Ο 19χρονος παίκτης, που προέρχεται από την Κ19 του Ατρόμητου Περιστερίου, έλαβε μέρος από την αρχή στην προετοιμασία της ΑΠΕ, άφησε άριστες εντυπώσεις και ο προπονητής του συλλόγου Νίκος Κουνάδης, έδωσε το «πράσινο φως» για την απόκτηση του. Μάλιστα ο ταλαντούχος χαφ, έπαιξε και στον εκτός έδρας νικηφόρο αγώνα Κυπέλλου με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου την περασμένη Κυριακή.

Ο Θανάσης Γκουτίδης, έχει γεννηθεί στις Σέρρες στις 19 Σεπτεμβρίου 2003, και ξεκίνησε από τις ακαδημίες του SPORT VILLAGE, ενώ σε επίσημα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Σερρών αγωνίστηκε με την φανέλα του ΠΟ Σερρών. Μάλιστα, ήταν βασικό στέλεχος της Κ15 και Κ17 της Ένωσης του.

Ακολούθησε η μετεγκατάσταση του στην Αττική, καθώς εισήχθη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (τμήμα Λογιστικής & ΧρηματοΟικονομικής), ενώ παράλληλα τα προηγούμενα δύο χρόνια αγωνίστηκε με την Κ17 και την Κ19 του Ατρομήτου Περιστερίου, και πλέον εδώ και λίγο χρονικό διάστημα είναι παίκτης της ΑΠΕ.

Συνολικά, η ΑΠΕ σε αυτό το… καλοκαιρινό παζάρι, έφτασε τις 12 προσθήκες, καθώς ήδη έχουν προηγηθεί αυτές, του 24χρονου πορτιέρο Χρήστου Ναβροζίδη από την Ελλάς Ποντίων, του 24χρονου μεσοεπιθετικού Ηλία Κοπανά από την Άμιλλα Περιστερίου, τον 32χρονου πορτιέρο Νικήτα Αλεξόπουλου από τον Σκορπιό Φυλής (ΕΠΣΔΑ), του 16χρονου τερματοφύλακα Δημήτρη Τζωρτζακάκη από τον ΑΟ Νικολακάκη (ΕΠΣΑΝΑ), του 19χρονου φορ Γρηγόρη Τουφεξίδη από το Μοσχάτο, του 22χρονου εξτρέμ Ανδρέα Καραδήμα από τον Άρη Πετρούπολης, του 20χρονου αριστεροπόδαρου Τάσου Κρητικού από τα Μελίσσια, του 22χρονου δεξιού μπακ – χαφ Δημήτρη Σωτηρόπουλου από τον Άγιαξ Ταύρου, του 26χρονου επιτελικού μέσου Μάριου Λαδένογλου από τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου, του 33χρονου, πολύπειρου χαφ, Γιώργου Κατσικογιάννη από τον Κυανό Αστέρα Βάρης και του 24χρονου επιθετικού Δημήτρη Γιαννόπουλου από τον Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης.

 

 

 

MESGERDIE