ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΟΥ

 

 

 

Συνεχίζει το μεταγραφικό ντεμαράζ ο Αετός Κορυδαλλού σε αυτή την εμβόλιμη περίοδο του Ιανουαρίου, ο οποίος μετά τους Κώστα Μιχελή και Ανδρέα Λέκκα, από χθες το απόγευμα Πέμπτης έκανε δικό του και τον Μανώλη Ιωάννου. Η είδηση έγινε γνωστή αρχικά από την επίσημη σελίδα της πρώην του, πλέον ομάδας, του Αστέρα Νικαίας. Ο 30χρονος παίκτης, που τα τελευταία 2,5 χρόνια έπαιζε στον Αστέρα Νικαίας, «εξαργυρώνει» τις πολύ καλές φετινές εμφανίσεις του και από χθες πήρε μεταγραφή για την ομάδα του πρωτοπόρου της Α΄ Πειραιά και φιναλίστ του κυπέλλου της ΕΠΣΠ, Αετού Κορυδαλλού.
Οι ιθύνοντες του Αετού Κορυδαλλού, που παρακολουθούν όλα τα δρώμενα στον ποδοσφαιρικό Πειραιά, διέκριναν στον 30χρονο μέσο όλα εκείνα τα στοιχεία, που μπορούν να δώσουν περαιτέρω ποιότητα και λύσεις στο ήδη δυνατό ρόστερ του κορυδαλλιώτικου σωματείου.
Ο Μανώλης Ιωάννου το φετινό (2016-2017) πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου είχε 13 συμμετοχές με τον Αστέρα Νικαίας στην Β΄ Πειραιά, πέρυσι είχε 23 συμμετοχές στην Α΄ Πειραιά, ενώ την σεζόν 2014-2015 με την πρώην ομάδα του στην Β΄ Πειραιά είχε 22 συμμετοχές. Πιο πριν τον Αστέρα Νίκαιας ο Ιωάννου ήταν στην ΑΕ Νίκαια.