K ARXIKI

 

Ο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΛΑΝΟ

 

 

Δυναμικά, οργανωμένα και με το βλέμμα στο μέλλον, ο νεοφώτιστος ΑΟ Κορυδαλλός, ετοιμάζεται για την παρουσία του στο επόμενο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Α΄ Πειραιά. Η ιστορική ομάδα της πόλης μας σε μία ξεχωριστή βραδιά, την Παρασκευή που πέρασε, παρουσίασε και επίσημα τους νέους παίκτες που αποκτήθηκαν. Με επικεφαλής τον Πρόεδρο και δραστήριο επιχειρηματία κ. Γιάννη Αγιουτάντη, μέλη της διοίκησης, τεχνική ηγεσία, παίκτες της ομάδας αλλά και φίλοι του συλλόγου, καλωσόρισαν τους νέους παίκτες. Στην ειδική εκδήλωση που έγινε για τα ΜΜΕ, δεν μπορούσε να λείψει και η εφημερίδα «ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Η Πόλη μας», η οποία ήταν εκεί και σας παρουσιάζει σε πρώτο φωτογραφικό πλάνο τις μεταγραφές αλλά και στιγμές από την ωραία εκδήλωση.
Η παρουσίαση αφορούσε τους νεοπαοκτηθέντες Νίκο Μέξη, Jovan Lala (Γιόβαν Λάλα), Άρη Χανιώτη, Βασίλη Δημόπουλο και Λάμπρο Χανιώτη.
Ο Νίκος Μέξης, γέννημα θρέμμα του Άρη Άμφιάλης, με τον οποίο πήρε 2 φορές πρωτάθλημα στην Α’ Πειραιά (2008-2009 και 2011-2012) και κέρδισε άνοδο στην Δ’ εθνική - την δεύτερη φορά ως αρχηγός - μετέπειτα μετεγγράφηκε στον Ήφαιστο Περιστερίου για 2 χρόνια και επιστρέφει ξανά στον Πειραιά με τα “ερυθρόλευκα” του Κορυδαλλού, που εκτός του Lala θα συναντήσει και τρεις παλιούς του γνώριμους από τον Άρη Αμφιάλης, τον Δημήτρη Βέττα, τον Άρη Χανιώτη και τον Βασίλη Δημόπουλο.
Ο Jovan Lala πρωταθλητής στην Α’ Πειραιά την προηγούμενη χρονιά με τον Ίκαρο Καλλιθέας, όπου έπαιξε σε 23 αγώνες πετυχαίνοντας και 4 γκολ, ξεκίνησε από την Κύπρο Κορυδαλλού, συνέχισε σε Ηρακλή Νικαίας - όπου πήρε το πρωτάθλημα στην Α’ Πειραιά - Νέο Φάληρο, Άρης Αμφιάλης - που πήρε επίσης πρωτάθλημα το 2008-2009 - ΠΑΟ Καλυβίων, Ελλάς Ποντίων – Τρίτη φορά πρωταθλητής το 2010-2011 – ακολούθως με την Προοδευτική στην Γ’ εθνική. Μετά τους βυσσινί του Κορυδαλλού γύρισε στο Νέο Φάληρο και με την συγχώνευση βρέθηκε στον Ίκαρο Καλλιθέας, όπου πανηγύρισε το το 4ο πρωτάθλημα της καριέρας του.
Στο κέντρο του γηπέδου θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ο αμυντικός χαφ Άρης Χανιώτης που την προηγούμενη χρονιά έπαιξε στον Ήφαιστο Πειραιά σε 33 αγώνες πετυχαίνοντας και 4 γκολ. Το 2013-2014 έπαιξε στην Οδηγήτρια, όπου πήρε το πρωτάθλημα στην Α’ Πειραιά μαζί με τον επίσης νεοαποκτηθέντα Βασίλη Δημόπουλο. Μεταξύ άλλων έχει παίξει ακόμη σε Χαλκηδόνα, Αία Σαλαμίνας (Δ΄ Εθνική), Πρωτέα (αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Α’ Πειραιά το 2006-2007) και Άρη Αμφιάλης, που πήρε το πρωτάθλημα στην Α’ Πειραιά το 2008-2009 για τρίτη φορά.
Ο Βασίλης Δημόπουλος ήρθε από την Οδηγήτρια όπου ήταν μέλος της τα τελευταία 5 χρόνια, ενώ την σεζόν 2013-2014 πήρε το πρωτάθλημα της Α’ Πειραιά. Τα δύο τελευταία χρόνια έπαιξε σε 67 αγώνες πετυχαίνοντας 24 γκολ. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί ακόμη σε Ένωση Πανασπροπυργιακού Δόξας, στον Πρωτέα, που βγήκε πρωταθλητής στην Α’ Πειραιά 2006-2007 και Άρη Αμφιάλης, που πήρε το πρωτάθλημα στην Α’ Πειραιά το 2008-2009.
Τελευταίος, αλλά «φαρμακερός» της παρουσίασης και σίγουρα… μη εξαιρετέος είναι ο επιθετικός Λάμπρος Χανιώτης. Τα λόγια είναι λίγα, αλλά τα στοιχεία πολλά για ένα σέντερ φορ όπως ο Λάμπρος Χανιώτης. Επανέρχεται στα γήπεδα του Πειραιά μετά από ένα χρόνο καθώς το 2013-2014 ήταν στην ΑΕ Σαλαμίνας όπου σε 31 παιχνίδια πέτυχε 25 γκολ, τα 5 απ’ αυτά τα έβαλε στα δίχτυα της τωρινής του ομάδας του ΑΟ Κορυδαλλός.
Παίκτης που έχει παίξει στις επαγγελματικές κατηγορίες Α’, Β’ και Γ’ Εθνικής ξεκινώντας την καριέρα του από την Προοδευτική, πηγαίνοντας στον Αστέρα Τρίπολης, γύρισε πάλι στην Προοδευτική και συνέχισε σε Λεβαδειακό, Κέρκυρα, Αγροτικό Αστέρα, Ολυμπιακό Βόλου, Τρίκαλα, Εθνικό Πειραιά, Εθνικό Αστέρα, Απόλλων Σμύρνης και Αιγάλεω, ενώ μετά την ΑΕ Σαλαμίνας πήγε στην ΑΕ Κορωπίου απ’ όπου ήρθε και στον Κορυδαλλό.
Να σημειώσουμε ότι τα αδέρφια Χανιώτη θα αγωνιστούν για πρώτη φορά μαζί στην ίδια ομάδα και αυτό είναι μεγάλη χαρά και για τους διοικούντες της ομάδας.

 

K25

 

 

K1

 

 ΑΝΘΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

 

K2

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: ΓΙΟΒΑΝ ΛΑΛΑ

 

K3

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: ΜΕΞΗΣ

 

K4

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΩΤΗΣ

 

K5

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: ΤΟ "ΘΩΡΗΚΤΟ" ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΑΝΙΩΤΗΣ

 

K6

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

 

K10

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΙΟΥΤΑΝΤΗΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΝΕΟΑΠΟΚΤΗΘΕΝΤΩΝ

 

K14

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΓΙΟΥΤΑΝΤΗΣ

 

K8

 

ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: ΛΑΛΑ - ΑΓΙΟΥΤΑΝΤΗΣ - ΜΕΞΗΣ

 

K9

 

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΙΟΥΤΑΝΤΗΣ ΕΝΩΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΡΗ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΟ ΧΑΝΙΩΤΗ

 

 K35

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΙΜΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΕΝ ΜΕΣΩ... ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ

 

K32

 

K7

 

K16

 

K28

 

K19

 

K22

 

K24

 

K30

 

K11

 

K34

 

K33

 

K13

 

K27

 

K18

 

K20

 

K12

 

 K31

 

K15

 

K23

 

K26

 

K17

 

K ARXIKI