PIZZA YESS ΚΑΙ ΑΙΓΑΛΕΩ… ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ SL2!

ARXYC

 

 

Έναν νέο συμπαίκτη – σύμμαχο στην προσπάθεια που καταβάλλει η ΠΑΕ Αιγάλεω στο πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE 2 για την σεζόν 2021-2022, έχει στο πλευρό της.

Εκ των χορηγών – συμπαραστατών, πλέον, σε αυτή την ανοδική πορεία του Σίτι, είναι η τοπική και αναπτυσσόμενη επιχείρηση των προαστίων μας, PIZZA YESS, που εδρεύει στο Χαϊδάρι, αλλά μέσω της υπηρεσίας ντιλίβερι, εξυπηρετεί δεκάδες – εκατοντάδες, φανατικούς καταναλωτές της και στο Αιγάλεω!

Σε αυτό το πλαίσιο, της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ο νεαρός ιδιοκτήτης της επιχείρησης κ. Μπάμπης Κούτρας, διευρύνοντας την στήριξη του και αλληλεγγύη του, προς τις τοπικές κοινωνίες των περιοχών μας, είναι πλέον βασικός υποστηρικτής και της ΠΑΕ Αιγάλεω, της μεγαλύτερης και πιο ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας των περιοχών μας.

Από το ξεκίνημα της σεζόν 2021-2022, η PIZZA YESS, μετέχει στο χορηγικό πρόγραμμα υποστήριξης της ΠΑΕ Αιγάλεω, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα, ότι οι τοπικές επιχειρήσεις πρέπει να συμβάλλουν στην προσπάθεια, των κατά τόπων, συλλόγων, θεσμών, σωματείων, κτλ., προκειμένου τα προάστια μας να μείνουν «ζωντανά», ειδικότερα προς όφελος της νεολαίας.

Ο Μπάμπης Κούτρας και η PIZZA YESS, εδώ και αρκετά χρόνια, κάνει πράξη αυτό το σκεπτικό (εταιρική κοινωνική ευθύνη), συμμετέχοντας στα χορηγικά προγράμματα των, ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, Αστέρα Χαϊδαρίου, Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας, ΑΟ Χαϊδαρίου, Θεμιστοκλή Αιγάλεω (Μπάσκετ), Αχιλλέα Χαϊδαρίου, Λύκοι Χαϊδαρίου, Θεμιστοκλή Αιγάλεω (ποδόσφαιρο), Θρίαμβο Χαϊδαρίου (Βόλεϊ), και πλέον της ΠΑΕ Αιγάλεω, δηλαδή στις περιοχές όπου δρα και επιχειρηματικά.

«Θεωρώ ότι δεν μπορεί η επιχειρηματικότητα να μην συναντά την προσφορά προς την τοπική κοινωνία. Όπου κρίνω ότι υπάρχει υγιή προσπάθεια, μέσω της επιχείρησης μου, συμμετέχω και στηρίζω. Νομίζω ότι αυτή η σχέση, επιχειρείν και χορηγικής προσφοράς, είναι αλληλένδετη. Πρέπει να το κάνουμε, καθώς αυτό αποτελεί και ευρύτερη στήριξη προς τις δυτικές γειτονιές μας και κατ’ επέκταση προς τη νεολαία που βρίσκει διέξοδο στον αθλητισμό. Είναι χαρά μου, που στηρίζω την μεγάλη και ιστορική ομάδα του Αιγάλεω, έχοντας παρακολουθήσει την προσπάθεια που καταβάλλει ο κ. Άρης Παλτόγλου και η οικογένεια του, φτάνοντας την ομάδα σε υψηλά επίπεδα. Εύχομαι στην ΠΑΕ Αιγάλεω, ακόμη ψηλότερα», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Κούτρας.

Στην σχετική φώτο, αριστερά ο κ. Μπάμπης Κούτρας και δεξιά ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ, κ. Γιώργος Μαργαρώνης.

 

 

YESSNEW

 

 

YESSCIT

 

 

MESYC

 

 

YESSNEW