ΜΕ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΕΣ ΤΟ ΣΙΤΙ 2-0

ΤΗΝ ΚΡΗΤΙΚΗ… ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ!

ARNTRIM

 

 

 

Πάλι… στατιστική πρωτιά για το Σίτι, με αντίπαλο προπονητή τον Στάϊκο Βεργέτη. Την περασμένη σεζόν 2020-2021 στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE το Αιγάλεω είχε πετύχει στην πρεμιέρα (1η αγωνιστική) την πρώτη του εκτός έδρας νίκη (1-2) στον Βόλο επί της τοπικής Νίκης που είχε τον Στάϊκο Βεργέτη στον πάγκο της, ενώ σήμερα, το απόγευμα του Σαββάτου 20 Νοεμβρίου 2021, η ομάδα της πόλης μας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της SUPER LEAGUE 2, υποδέχθηκε την Ιεράπετρα του εν λόγω τεχνικού, νικώντας την με 2-0, σε αυτή την παρθενική εντός έδρας νίκη των «κυανόλευκων», καθώς στην πρεμιέρα με τα Χανιά – πριν δύο εβδομάδες – το Αιγάλεω είχε ξεκινήσει με ισοπαλία (1-1).

Επίσης, ήταν το τρίτο σερί παιχνίδι του Αιγάλεω απέναντι σε ομάδες του Στάϊκου Βεργέτη, όπου το Σίτι… χτίζει θετικό στατιστικό (2 αγώνες με τη Νίκη Βόλου – μία νίκη / μία ισοπαλία - και σήμερα νίκη με την Ιεράπετρα).

Ακόμη, το Αιγάλεω… έσπασε και το αρνητικό στατιστικό με την ομάδα της Ιεράπετρας, καθώς σε τρία παιχνίδια από το 2017 δεν είχε νίκη (μία – 1- ήττα και 2 ισοπαλίες) και έτσι στο σημερινό 4ο αναμεταξύ τους ματς, πήρε το πρώτο τρίποντο. Για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής 2017-18 ο ΟΦΙ κέρδισε στην Ιεράπετρα το Αιγάλεω με 2-1 και ήρθε ισόπαλος στο Αιγάλεω με 0-0. Για το πρωτάθλημα της Football League 2019-20 οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες στην Ιεράπετρα 0-0, ενώ ο αγώνας του β΄ γύρου στο Αιγάλεω δεν έγινε ποτέ λόγω διακοπής του πρωταθλήματος (πανδημία).

Ακόμη, επειδή ξεκινήσαμε τα στατιστικά, ο Αλέξανδρος Αρναρέλλης, που πέτυχε πρώτο γκολ του Αιγάλεω στο σημερινό 2-0 επί της Ιεράπετρας, σκόραρε για 2η σερί αγωνιστική (είχε πετύχει το νικητήριο στο εκτός έδρας 1-0 επί της Ζακύνθου την περασμένη εβδομάδα).

Εύκολα, λοιπόν, το ελληνικότατο Αιγάλεω, με σκόρερ δύο (2) νησιώτες – Αιγαιοπελαγίτες την καταγωγή, νίκησε με 2-0 την… πολυεθνική ομάδα της Ιεράπετρας από την Κρήτη για την 3η αγωνιστική.

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης χρησιμοποίησε 16 Έλληνες παίκτες για το Αιγάλεω, ενώ η Κρητική ομάδα, που ήρθε με 20μελή αποστολή (9 Έλληνες – 11 Αλλοδαποί) στην Αθήνα, χρησιμοποίησε σε όλη την διάρκεια του αγώνα συνολικά 15 παίκτες (βασική ενδεκάδα και 4 αλλαγές), 5 Έλληνες και 10 αλλοδαπούς (έξι – 6 – ξεκίνησαν ως βασικοί).

Στο 12΄ ο Αλέξανδρος Αρναρέλλης (με καταγωγή από Λήμνο) πέτυχε το 1-0. Ακριβώς με την λήξη του ημιχρόνου και ενώ οι ομάδες είχαν πάρει τον δρόμο για τα αποδυτήρια, αποβλήθηκε λόγω διαμαρτυριών ο Χιμένεθ για τους φιλοξενούμενους. Στο 53΄ ο Δωδεκανήσιος Αντώνης Τριμμάτης (από την Κω) σημείωσε το 2-0.

Διαιτητής ήταν ο Μέγας από την Πιερία.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Φυλακτός, Παναγιώτου (87΄ Μπρέμπος), Αναστασίου, Βλάχος, Παπανικόλας, Λάσκαρης, Καθάριος (60΄ Καββαδίας), Τριμμάτης (71΄ Βουκελάτος) Αρναρέλλης (87΄ Σαμπανίδης), Τσιλιγκίρης (87΄ Σκεντεράϊ), Πιαστόπουλος.

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: Καραγκιόζης, Κοντοές (46΄ Messidoro), Delorenzi, Κάρδαρης, Ψάνης, Di Lorenzo, Cataldi (46΄ Vouho), Καλούδης, Benitez (83΄ Blancο), vAndereggen (66΄ Toribio), Gimenez

 

* Στην κεντρική φώτο, αριστερά ο Αλέξανδρος Αρναρέλλης και δεξιά ο Αντώνης Τριμμάτης.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021): Αιγάλεω – ΟΦ Ιεράπετρας 2-0, Λεβαδειακός – Χανιά 1-1, Επισκοπή – Αστέρας Βλαχιώτη 0-1, Κηφισιά – Εργοτέλης 1-2, ΑΕΚ Β – Καραϊσκάκης Αρτας 2-1, Καλαμάτα – Παναθηναϊκός Β 1-2, Ηρόδοτος – Ζάκυνθος 2-0 / Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021: Ρόδος – Διαγόρας, Ρεπό η Καλλιθέα

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021): Καραϊσκάκης Άρτας – Καλαμάτα, Εργοτέλης – Α.Ε.Κ. Β, Αστέρας Βλαχιώτη – Κηφισιά, Διαγόρας – Επισκοπή, Χανιά – Ρόδος, Ζάκυνθος – Λεβαδειακός, Ιεράπετρα – Ηρόδοτος, Καλλιθέα – Αιγάλεω, Ρεπό ο Παναθηναϊκός Β΄

 

 

 

RAKOK