ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΣΤΟ ΣΙΤΙ

ARXDIAF

 

 

Μπορεί μία ενέργεια να είναι συμβολική, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι, απλά τυπική. Αύριο Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021, η ΠΑΕ Αιγάλεω ξεκινάει την μεγάλη προσπάθεια της στο πρωτάθλημα του Νοτίου Ομίλου της πολύπαθης SUPER LEAGUE 2, υποδεχόμενη στην πρεμιέρα τα Χανιά στο στάδιο «ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ», και οι φίλαθλοι που θα δώσουν το παρών, πέρα από τις διαφημιστικές προθήκες - πινακίδες εταιρειών, θα δουν σίγουρα και αυτή – κεντρική φώτο – όπου ο ιστορικός σύλλογος της πόλης μας, δίνει το στίγμα του.

Ένα μήνυμα αλληλεγγύης, τόσο απλό, αλλά ουσιαστικό, ένα μήνυμα στήριξης προς την τοπική κοινωνία και ειδικότερα προς την τοπική αγορά, τις επιχειρήσεις, τους επαγγελματίες και τα καταστήματα της πόλης μας.

«ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ / ΨΩΝΙΖΩ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ».

Ένα σαφές μήνυμα, μία πρωτοβουλία της ΠΑΕ Αιγάλεω δια του ιδιοκτήτη της κ. Άρη Παλτόγλου (δεξιά στην κεντρική φώτο) και του ερασιτέχνη ΑΟ Αιγάλεω δια του Προέδρου του κ. Αντώνη Τιρτιράκη (αριστερά στην κεντρική φώτο), οι οποίοι θεωρούν ότι μία πόλη, μία ομάδα, γίνονται πιο δυνατές, όταν υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης, συνεργασίας και στήριξης. Είναι προς όφελος όλων.

Και δεν είναι λίγοι πλέον οι επιχειρηματίες, οι απλοί καταστηματάρχες και οι εταιρείες της πόλης μας (όπως ορισμένες των όμορων προαστίων μας), που έχουν επιλέξει να στηρίζουν χορηγικά (ή, με άλλο τρόπο) την ομάδα του Αιγάλεω, ένα πολύ δυνατό brand σε πανελλήνιο επίπεδο, γεγονός που αναγνωρίζουν οι κ.κ. Παλτόγλου, Τιρτιράκης, και σε ένδειξη ευγνωμοσύνης, προτρέπουν τους κατοίκους τούτης εδώ της περιοχής, έστω και με αυτό το απλό πανό – σύνθημα, να καταναλώνουν εντός Αιγάλεω. Και ειδικά σε αυτές τις περίεργες και δύσκολες εποχές, πρέπει να στηρίζουμε την τοπική αγορά, να ψωνίζουμε και να διασκεδάζουμε στο Αιγάλεω. Είναι και αυτό, αγάπη προς την πόλη και την ομάδα!

 

 

paeao1

 

 

perfffokma