ΔΟΚΙΜΕΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ

ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

koparxokd

 

 

Σε φουλ ρυθμούς μπαίνουν, σταδιακά, οι ποδοσφαιρικές ακαδημίες του ΑΟ Αιγάλεω, και όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, ο σύλλογος για όλο το διάστημα του Ιουνίου (1 έως 30 Ιουνίου 2021), πέρα από την λειτουργία των τμημάτων του - όπου τηρούνται όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα – θα πραγματοποιήσει δοκιμαστικά για παιδιά ηλικίας 8 έως 16 ετών, τα οποία θα λάβουν χώρα στο γήπεδο Οριζομύλων.

Ο Διευθυντής της ακαδημίας κ. Σπύρος Κολοκοτρώνης, μας επεσήμανε:

«Βγαίνουμε από το τούνελ στο φως, σιγά, σιγά, και θέλουμε να ενεργοποιήσουμε όλη την αθλούμενη νεολαία της πόλης μας και όχι μόνο. Τα σχέδια, που έχουμε καταρτίσει από πέρυσι το καλοκαίρι, μαζί με τον Πρόεδρο μας κ. Αντώνη Τιρτιράκη και τον Τεχνικό Διευθυντή, βετεράνο διεθνή ποδοσφαιριστή, κ. Χάρη Κοπιτσή, υλοποιούνται, και σε αυτό το πλάνο, προκειμένου να ολοκληρωθεί καλά η σεζόν, αλλά και να ξεκινήσει οργανωμένα η νέα περίοδος, θα διενεργούμε κάθε μέρα όλο τον Ιούνιο δοκιμαστικά για παιδιά από 8 έως 16 ετών. Ήδη οι συμμετοχές είναι πάρα πολλές και ελπίζουμε ότι αυτή η διαδικασία θα είναι το μεγαλύτερο αθλητικό event του καλοκαιριού, όπου όλα τα παιδιά θα χαρούν το ποδόσφαιρο».

Στα δοκιμαστικά, υπό την διοικητική μέριμνα του Διευθυντή κ. Σπύρου Κολοκοτρώνη, την εποπτεία θα έχει ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Χάρης Κοπιτσής σε συνεργασία με τους προπονητές, Θωμά Μακρή, Μάκη Σωτηριάδη, Σταμάτη Συρίγο, Κώστα Κατσαρό, Βασίλη Τσιάκαλο και Πέτρου Μουγιουκάκου.

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στον κ. Σπύρο Κολοκοτρώνη – τηλ.: 6945 238435.

Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, ο Γενικός Διευθυντής των ακαδημιών κ. Σπύρος Κολοκοτρώνης, ο Πρόεδρος του ΑΟ Αιγάλεω κ. Αντώνης Τιρτιράκης και ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Χάρης Κοπιτσής.

 

RAKOK