ΙΣΧΥΡΟ… ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΙ ΕΠΣΑ

ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΠΟ

ddarx

 

 

Νέα διοίκηση στην ΕΠΟ (Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία) έχουμε από χθες μεσημέρι Σαββάτου 27 Μαρτίου 2021, όπου ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός της χρυσής ελληνικής ποδοσφαιρικής γενιάς του 2004, που σήκωσε το Πανευρωπαϊκό Κύπελλο, κ. Θοδωρής Ζαγοράκης, είναι ο νέος Πρόεδρος.

Μία νέα διοίκηση, όπου δύο υποψήφιοι με αιγαλιώτικο… αποτύπωμα - ήταν μέλη και του προηγούμενου ΔΣ από το 2017 έως το 2021 επί θητείας Βαγγέλη Γραμμένου - επανεξελέγησαν και σε αυτή την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, υπό την Προεδρία πλέον του Θοδωρή Ζαγοράκη.

Ο λόγος για τον Πρόεδρο της ΕΠΣΑ κ. Παναγιώτη Δημητρίου, που έχει γράψει την δική του ιστορία ως παίκτης και ως παράγοντας του Διαγόρα Δρυοπιδέων Αιγάλεω, και του συμπολίτη μας επιχειρηματία κ. Λεωνίδα Θωμαϊδη, που και αυτός προτάθηκε από την ΕΠΣ Αθήνας.

Όσο αφορά την εκλογική διαδικασία και την ανάδειξη του Θοδωρή Ζαγοράκη στην Προεδρία, ο εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής πήρε 66 ψήφους από τους 68 συνολικά εκλέκτορες, σχεδόν παμψηφεί δηλαδή.

 

Στο ΔΣ της ΕΠΟ εξελέγησαν οι:

 

Στέργιος Αντωνίου (ΕΠΣ Πέλλας) 63 ψήφοι

Παναγιώτης Δημητρίου (ΕΠΣ Αθήνας) 59

Γιώργος Χατζησαρόγλου (ΕΠΣ Δράμας) 54

Μάνος Γαβριηλίδης (ΕΠΣ Θράκης) 53

Δημοσθένης Κουπτσίδης (ΕΠΣ Γρεβενών) 52

Δημήτρης Μπουχλαριώτης (ΕΠΣ Λάρισας) 51

Λεωνίδας Θωμαΐδης (ΕΠΣ Αθήνας) 50

Παναγιώτης Παπαχρήστος (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας) 50

Κλέαρχος Τζαφέρης (ΕΠΣ Δυτικής Αττικής) 49

Κυριάκος Φύτρας (ΕΠΣ Αργολίδας) 48

Άγγελος Δανιήλ (ΕΠΣ Αχαϊας) 47

 

Οι παραπάνω ένδεκα (11) με τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ, Θοδωρή Ζαγοράκη, τους τέσσερις (4) εκπροσώπους της SL και τον Πρόεδρο της SL2-FL, Λεωνίδα Λεουτσάκο, συνθέτουν τη νέα 17μελή Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

 

VOSSMAKET