ΟΙ “22” ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΓΡΑΦΑ

ΣΤΗΝ… ΝΕΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

ARXCOVC

 

…Τον σταυρό μας και όλα να πάνε καλά – εν μέσω λοκνταουν βέβαια - από αύριο το πρωί, Δευτέρας 15 Φεβρουαρίου 2021, όπου η ΠΑΕ Αιγάλεω, όπως και οι άλλες ομάδες βέβαια της FOOTBALL LEAGUE, πήραν το «πράσινο φως» και ξεκινούν τις προπονήσεις, σε πρώτο στάδιο.

Μετά από τρισίμισι (3,5) μήνες προπονητικής απραξίας (οι προπονήσεις είχαν διακοπεί στις 6 Νοεμβρίου 2020, όταν είχε ανακοινωθεί το πρώτο λοκντάουν) και απέχοντας ήδη 11 μήνες από επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις (το πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE είχε διακοπεί, πέρυσι στις 11 Μαρτίου 2020), το αγωνιστικό τμήμα του Σίτι (Διοικητικοί, τεχνική ηγεσία, παίκτες, ιατρικό τιμ), επιστρέφουν την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021 στις επάλξεις.

Πρώτο βήμα η τήρηση υγειονομικού πρωτοκόλλου (με προγραμματισμένα εβδομαδιαία τεστ Covid-19) και η διαδικασία προπονήσεων (μίνι προετοιμασία), χωρίς ακόμη να ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει το επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE για την σεζόν 2020-2021, και ενώ ήδη ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, έχει προαναγγείλει αναδιάρθρωση κατηγοριών!

Σε… φυσιολογικές καταστάσεις (πανδημία έχουμε και βλέπουμε) το πρωτάθλημα αναμένεται να ξεκινήσει μετά από 30 με 40 μέρες (στα μέσα Μαρτίου περίπου), και ίσως επιβεβαιωθεί, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ κ. Γιάννης Παλτόγλου, ο οποίος εδώ και καιρό είχε προβλέψει, ότι «μάλλον θα ξεκινήσουμε Μάρτιο και θα τελειώσουμε μέσα στο καλοκαίρι».

Από την πλευρά του, ο γιος του, Πρόεδρος της ΠΑΕ Αιγάλεω, κ. Άρης Παλτόγλου, ακολουθεί, όπως όλοι οι Προέδροι και οι ομάδες της κατηγορίας τις αποφάσεις των αρμόδιων αθλητικών αρχών, αλλά έχει ήδη επισημάνει τις παρατηρήσεις του.

Δηλαδή, ξεκινώντας, προπονήσεις τον Φεβρουάριο και πρωτάθλημα τον Μάρτιο, ποια έσοδα θα έχουν οι ΠΑΕ της κατηγορίας (μόνο έξοδα θα έχουν και… υπέρογκα μάλιστα), όπως και εφόσον έχει προαναγγελθεί αναδιάρθρωση, ποιο είναι το σενάριο… που θα βρουν μπροστά τους οι ΠΑΕ.
Αλλά Ελλάδα είμαστε και όλα γίνονται! (Τσάτρα – Πάτρα που λεν και στα καφενεία…).

Εν πάσει περιπτώσει, και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, η οικογένεια Παλτόγλου, επειδή δεν παρατά ποτέ και τίποτα, έχει εγγυηθεί ότι το Σίτι οικονομικά, θα ανταπεξέλθει όλων των σεναρίων.
Μάλιστα η ομάδα της πόλης μας είναι μεταξύ των μόλις 6 ΠΑΕ, από τις 20 της κατηγορίας, που έχει πάρει το πιστοποιητικό της ΕΕΑ (Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου). Ψηλά γράμματα, αλλά καλό είναι να γράφονται!

Και πάμε στο αμιγώς αθλητικό κομμάτι, που αφορά την προετοιμασία της ομάδας στην “Covid-19” περίοδο, η οποία ξεκινά την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021.

Σε αυτήν θα μετέχουν οι εξής παίκτες:

 

Τερματοφύλακες: Σικαλιάς, Σκαφίδας, Σφυρίδης

 

Αμυντικοί: Αναστασίου, Βλάχος, Μαγκάκης, Οικονομόπουλος, Παπανικόλας, Παπουτσογιαννόπουλος, Τασιουλής

 

Μέσοι: Χαντί, Κασνέτσι, Λάσκαρης, Μαχαίρας, Πηνιώτης, Σταματάκης, Τσίτσαρης, Τσουπάνος

 

Επιθετικοί: Γουερέ, Μπαρμπαρούσης, Μπουρλάκης, Τσιλιγκίρης

 

Μέσα στο επόμενο διάστημα, το πιθανότερο είναι να ανακοινωθεί και η απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού.

 

Ακόμη, Υπεύθυνος Ιατρός όσο αφορά την διενέργεια των προγραμματισμένων τεστ Covid θα είναι ο κ. Αντώνης Λεμονής με το επιτελείο του, ενώ εντός της εβδομάδας, ο ίδιος διακεκριμένος Ιατρός και οι συνεργάτες του, θα υποβάλλουν τους παίκτες στις καθιερωμένες αιματολογικές εξετάσεις, προκειμένου να βγουν τα απαραίτητα συμπεράσματα μετά τους 3,5 μήνες απραξίας.

Επίσης, στο ίδιο πλαίσιο, ο συνεργάτης της ΠΑΕ, κ. Ζαχαρόγιαννης, θα επιληφθεί των επομένων 24ωρων, την διενέργεια εργομετρικών εξετάσεων.

Σε αυτό το πρώτο προπονητικό ραντεβού της Δευτέρας 15 Φεβρουαρίου 2021, εκτός των παικτών της ΠΑΕ, το παρών θα δώσουν στο γήπεδο, ο προπονητής κ. Θωμάς Γράφας, ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Παναγιώτης Δουφεξής, ο Γενικός Αρχηγός κ. Πέτρος Κωνσταντινίδης, ο γυμναστής κ. Παναγιώτης Γερούλης, ο προπονητής τερματοφυλάκων κ. Δημήτρης Διαμάντης και ο φυσιοθεραπευτής κ. Θοδωρής Θυμιακός.

Καλή αρχή Σίτι!

 

Υ.Γ: Εδέησε να ξεκινήσουν οι προπονήσεις, και θα πέσει χιόνι στην Αθήνα…!

 

 

NECTΟΚ