ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ…

 

expae

 

 

…Μπλε χρώμα έχει η σημερινή… κατάδυση, στο όχι και πολύ μακρινό παρελθόν, και πάμε την σεζόν 2009-2010 (πριν 11 έτη) και την τότε ομάδα Νέων της ΠΑΕ Αιγάλεω, όπου αμέσως παρακάτω σας παραθέτουμε την φωτογραφία με τα ονόματα.

Μεταξύ των ένδεκα της τότε σύνθεσης δύο (2) ενδεικτικές περιπτώσεις, που αγωνίζονται ακόμησε σε επίπεδο επαγγελματικών κατηγοριών.
Ο 32χρονος (γεννηθείς το 1989) πορτιέρο, Μανώλης Στεφανάκος, ο οποίος ήρθε στο Σίτι από τους Αγίους Αναργύρους το 2008 (έπαιξε στο ανδρικό τμήμα, αλλά συμμετείχε και σε αγώνες του τμήματος Νέων στην αντίστοιχη διοργάνωση των ΠΑΕ), έμεινε στην ομάδα της πόλης μας έως το 2010, και στην μέχρι τώρα διαδρομή του, συνέχισε ακολούθως, σε Αστέρα Τρίπολης, Παναιτωλικό, Εργοτέλη, Διαγόρα Ρόδου, Καραϊσκάκης, Καλαμάτα (πέρυσι), ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2020 ανήκει στην Δόξα Δράμας.
Επίσης, ο Κώστας Τεγούσης, που έχει γεννηθεί το 1991 (30 ετών) και ξεκίνησε από τον Ακαρνανικό Φυτειών, για να έρθει στο Αιγάλεω ως ταλέντο το 2009, και ολοκληρώσε την συνεργασία του με την ομάδα της πόλης μας, οριστικά το 2012. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Καλλιθέα, Φωστήρα, Μανδραϊκό, Προοδευτική, Αγροτικό Αστέρα, Χανιά, Εθνικό, Κισσαμικό, Τρίκαλα, Ναυπακτιακό, ενώ πριν λίγο χρονικό διάστημα... μετακόμισε στην Ιεράπετρα.

 

MOUSKX

 

 

citmes

 

 

 

MOUSKX