…ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ

ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (20 ΦΩΤΟ)!

ALLARXAG

 

Άλλη μία σπουδαία πρωτοβουλία αλληλεγγύης από τον ΣΥΒΕΠΑΠ (Σύνδεσμο Βετεράνων Αιγάλεω) και τον Δημοτικό συνδυασμό «ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ για το Αιγάλεω» οργανώθηκε το περασμένο Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021 στα γραφεία του ΣΥΒΕΠΑΠ (οδός Κοραή στο Δημοτικό Στάδιο Αιγάλεω «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης»), με την παράδοση 40 κιβωτίων, δεμάτων και σακούλες με χιλιάδες καπάκια προς ανακύκλωση, με σκοπό την αγορά αμαξιδίων για άτομα ΑΜΕΑ.

Το μεγαλύτερο μέρος της τεράστιας ποσότητας, είχε διαθέσει προς τον ΣΥΒΕΠΑΠ και την «ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ για το Αιγάλεω», ο Πολιτιστικός – Μορφωτικός Σύλλογος Μύτικα Άρτας, τα οποία παραδόθηκαν, στον τελικό αποδέκτη, τον σύλλογο «ΑΓΑΠΗ – ΦΡΟΝΤΙΔΑ – ΖΩΗ».

Σε αυτή την τελετή παράδοσης, παρόντες ήταν, από τον Σύλλογο «ΠΡΩΤΑΓΟΡΑΣ ΜΥΤΙΚΑ ΑΡΤΑΣ» ο εκπρόσωπος του ΔΣ κ. Κώστας Χρήστου, από τον Σύλλογο «ΑΓΑΠΗ – ΦΡΟΝΤΙΔΑ – ΖΩΗ» η Πρόεδρος κ. Ουρανία Αθανασοπούλου, η Γεν. Γραμματέας κ. Σπυριδούλα Καραγιώργου, το μέλος και βετεράνος ποδοσφαιριστής κ. Λευτέρης Σερλής, όπως επίσης, από τον ΣΥΒΕΠΑΠ ο κ. Γιάννης Σάμιος (Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού Αιγάλεω), από την δημοτική παράταξη «ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ για το Αιγάλεω» ο Επικεφαλής Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κώστας Σάμιος, καθώς και ο ενεργός συμπολίτης μας κ. Παναγιώτης Γκότσης.

Σε μήνυμα του, μάλιστα, ο κ. Γκότσης τόνισε: «Πιστοί στην ανάγκη συνέχειας και συνέπειας για την έμπρακτη κοινωνική αλληλεγγύη, τόσο ο ΣΥΒΕΠΑΠ, όσο και η ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ για το Αιγάλεω θα συνεχίσουν και με άλλες τέτοιες δράσεις στο άμεσο μέλλον. Ευχαριστούμε τους εκατοντάδες Αιγαλιώτες και Αιγαλιώτισσες, όπως και τον ΠΡΩΤΑΓΟΡΑ ΜΥΤΙΚΑ ΑΡΤΑΣ, που συνέβαλαν με την εθελοντική τους συνεισφορά στην συγκέντρωση των υλικών».

Ακολουθεί το σχετικό φωτορεπορτάζ από την δράση του περασμένου Σαββάτου.

 

GONXYLO

 

 

ESALLL

 

HD1

 

 

HD2

 

HD3

 

HD4

 

HD5

 

HD6

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ (από αριστερά): Σπυριδούλα Καραγιώργου, Κώστας Σάμιος, Ουρανία Αθανασοπούλου, Παναγιώτης Γκότσης, Γιάννης Σάμιος, Κώστας Χρήστου, Λευτέρης Σερλής

 

 

HD7

 

 

HD8

 

 

GONXYLO

 

 

HD9

 

HD10

 

HD11

 

HD12

 

HD13

 

HD14

 

HD15

 

HD16

 

HD17

 

 

ESALLL

 

 

GONXYLO